Zoko amiral white DK431 alınır mı?

Bütçe
1800
@ARMY arkadaşlar bende bu kasadan alacağım güncel yorumunuz nedir hala alınabilir mi?

Ben hala kullanıyorum gayet güzel kasa. Ama sadece kablo geçiş yerleri ufak ve dar ona göre değerlendirip alabilirsin.

Merhaba bende bu kasayı almayı düşünüyorum fanların ışıklandırması nasıl, sesi çok mu çıkıyor, cevap verebilirsen mutlu olurum.

Fanlar tek renk Rainbow. Kasanın üstündeki tuştan ayarlıyosun renkleri. Hepsi aynı renk yanıyor. Ben sürekli kulaklık kullandığımdan dolayı ses almıyorum hiç. Ama sesi ne az ne fazla bence. Çok kaliteli fanlara sahip değil. Ama idare ediyor.

Fanlar tek renk Rainbow. Kasanın üstündeki tuştan ayarlıyosun renkleri. Hepsi aynı renk yanıyor. Ben sürekli kulaklık kullandığımdan dolayı ses almıyorum hiç. Ama sesi ne az ne fazla bence. Çok kaliteli fanlara sahip değil. Ama idare ediyor.
fanlar argb yani modları olması alzım değilmi

fanlar argb yani modları olması alzım değilmi
armoury create den yönetilmiyomu

Hocam konuyu tekrar canlandırdım görürmüsün bilmem ama kasaya niyetliyim. Alınır mı sence

Hocam konuyu tekrar canlandırdım görür müsün bilmem ama kasaya niyetliyim. Alınır mı? Sence.

Yani bence fiyatına göre çok uygun. Tabii fiyatlar şimdiye kadar artmadıysa. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Sadece fanları bir tık dandik. Onlar da işimi görüyor. Hala değiştirmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı