Dying Light korku oyunu değil ki ?
Aslında açık dünya oyunu sayılır ama zombi ögesi azda olsa korku katıyor.Dying Light korku oyunu değil ki ?
Oyunda gelişince korku morku kalmıyor, oyuna başlarda ben de korkardım, şimdi speedrun bile yapmayı düşünüyorum. Geceleri volatile'den kaçarken, artık geceleri volatilelar benden kaçıyor.Aslında açık dünya oyunu sayılır ama zombi ögesi azda olsa korku katıyor.
O oyun korku türü sayılmaz ama neyseOyunda gelişince korku morku kalmıyor, oyuna başlarda ben de korkardım, şimdi speedrun bile yapmayı düşünüyorum. Geceleri volatile'den kaçarken, artık geceleri volatilelar benden kaçıyor.
Oyunun sesini kapat ve en sevdiğin şarkıyı açıp tekrar dene.Ben de sırf bu sebepten dolayı Black Desert Online'da Askerin Mezarı'na gidemiyorum. Aynı şey Cadı Tapınağı için de geçerli. Açıkçası 3 senedir oynuyorum ve bu korkumu yenemedim. Yenebileceğimi düşünmüyorum ama çok isterdim... Var mı bir yolunu bilen babayiğit?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.