BraveMaster Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Canlı derste Zoom dersten durduk yere atıyor. Kaç kere silip yükledim hala aynı sorun var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Canlı derste Zoom dersten durduk yere atıyor. Kaç kere silip yükledim hala aynı sorun var. Yardımcı olursanız sevinirim.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Aralık 2020 #2 Bu ara bende de oluyor. Tarayıcıdan girin.
hahahahah Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 BraveMaster dedi: Canlı derste Zoom dersten durduk yere atıyor. Kaç kere silip yükledim hala aynı sorun var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternetinizden kaynaklı sorun olabilir. Eğer internetiz kötüyse düşmeler yaşarsınız.
BraveMaster dedi: Canlı derste Zoom dersten durduk yere atıyor. Kaç kere silip yükledim hala aynı sorun var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternetinizden kaynaklı sorun olabilir. Eğer internetiz kötüyse düşmeler yaşarsınız.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 2 Aralık 2020 #4 Hayır internetim kötü değil ama beni de atıyor.
scriptedwedge Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer Ordu Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 İnternetle alakalıdır diye tahmin ediyorum. Aynısı bende de oluyor arkada oyun indirirken .
BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #6 Tarayıcıdan girin beni de atıyordu ve düzeldi.