Zoom için ucuz tablet tavsiyeleri

Merhaba,
Sizin için ucuz Zoom ve derslerinizde işlerinizi görebilecek ucuz tabletleri sıraladım.

100-350 arası bütçeniz varsa 2.el bir cihaz alabilirsiniz.
Bunlar en azından Zoom dersleriniz açacaktır.

350-700 lira arası bütçeniz varsa 0 ürün alabilirsiniz.
Galaxy tablet a8 - Samsung Galaxy Tab A 8.0 T290 sahibinden.com'da - 931347852 "bendeki tablet ve incelemesini de yapmıştım."
Bu tabletlerde Zoom derslerinizi açıp, sosyale girmenizi sağlayabilir.

700-1000 lira arasındaki tabletler 0 ve 2.el alınabilir.
Samsung Tab A 8 T 290 - Samsung Galaxy Tab A 8.0 T290 sahibinden.com'da - 931547801 "bendeki tablet ve incelemesini de yapmıştım."
Samsung tab A t290 - Samsung Galaxy Tab A 8.0 T290 sahibinden.com'da - 930766517 "bendeki tablet ve incelemesini de yapmıştım."
Bu tabletler ile Sosyal'e girip Zoom derslerinize girip, çoğu gündelik işlerinizi yapabilir ve oyun oynayabilirsiniz.

Ürünler bu kadar.
Bu tabletler sayesinde Zoom derslerinize girebilir ve gündelik işlerinizi halledebilirsiniz.
Bendeki tabletin incelemesi: Ucuz, fiyat/performans tablet SM-T290

Not: Bir sorun olursa benden değildir.

İyi sosyaller!

2.el tablet almak doğru değil bilinmedik marka tablet almak israf HomTech vs 1 yıl ömürleri var en iyisi Samsung Galaxy Tab A bana göre.

2.el tablet almak doğru değil bilinmedik marka tablet almak israf homtech vs 1 yıl ömürleri var en iyisi Samsung Galaxy Tab A bana göre.

Hocam parası olmayanlar ve kaliteli olsun isteyenler için 2.el koydum. Bende Samsung Galaxy Tab A8 var. Gündelik işlerimi fazlasıyla görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı