Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 28 Eylül 2020 #11 Linux Mint kur harici diske onunla kullan Zoom'u...
Eymen ali demir Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #12 Zoom rezilliği dünyayı sarsıyor. Buna karşı WhatsApp devreye girecek mi?
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 16 Aralık 2020 #13 Eymen ali demir dedi: Zoom rezilliği dünyayı sarsıyor. Buna karşı WhatsApp devreye girecek mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir rezillik mesela?
Eymen ali demir dedi: Zoom rezilliği dünyayı sarsıyor. Buna karşı WhatsApp devreye girecek mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir rezillik mesela?
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #14 Aninden kamera yada mikrofon açılabilir. Ayarlardan kapat derim. Bir kere dersin ortasında kameram kendiliğinden açıldı hemen kapadım .
Aninden kamera yada mikrofon açılabilir. Ayarlardan kapat derim. Bir kere dersin ortasında kameram kendiliğinden açıldı hemen kapadım .
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 16 Aralık 2020 #15 Eymen ali demir dedi: Zoom rezilliği dünyayı sarsıyor. Buna karşı WhatsApp devreye girecek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış yere gelmişsiniz.
Eymen ali demir dedi: Zoom rezilliği dünyayı sarsıyor. Buna karşı WhatsApp devreye girecek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış yere gelmişsiniz.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #16 forzamontial dedi: Aninden kamera yada mikrofon açılabilir. Ayarlardan kapat derim. Bir kere dersin ortasında kameram kendiliğinden açıldı hemen kapadım . Genişletmek için tıkla... Bir kere derse girerken otomatik kamera açılmasını unutmuştum. Kamera açıkken sandalyeye uzanıp uyumuştum. Neyseki hoca görmedi.
forzamontial dedi: Aninden kamera yada mikrofon açılabilir. Ayarlardan kapat derim. Bir kere dersin ortasında kameram kendiliğinden açıldı hemen kapadım . Genişletmek için tıkla... Bir kere derse girerken otomatik kamera açılmasını unutmuştum. Kamera açıkken sandalyeye uzanıp uyumuştum. Neyseki hoca görmedi.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #17 batuhan_n dedi: Bir kere derse girerken otomatik kamera açılmasını unutmuştum. Kamera açıkken sandalyeye uzanıp uyumuştum. Neyseki hoca görmedi. Genişletmek için tıkla... Dostum iyi yırtmışsın. Yoksa hoca dersten bırakırdı
batuhan_n dedi: Bir kere derse girerken otomatik kamera açılmasını unutmuştum. Kamera açıkken sandalyeye uzanıp uyumuştum. Neyseki hoca görmedi. Genişletmek için tıkla... Dostum iyi yırtmışsın. Yoksa hoca dersten bırakırdı
Eymen ali demir Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #18 Alpha Centauri dedi: Nasıl bir rezillik mesela? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar bayağı donuyor.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 17 Aralık 2020 #19 Eymen ali demir dedi: Bilgisayar bayağı donuyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleriniz yeterli olmayabilir veya farklı bir sebebi olabilir.
Eymen ali demir dedi: Bilgisayar bayağı donuyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleriniz yeterli olmayabilir veya farklı bir sebebi olabilir.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 17 Aralık 2020 #20 Arkadaşlar kamera için dikkat edin cidden. Ben zoomun kamera iznini kaldırıyorum ve derse katılmadan önce turn off my video kutucuğunu işaretliyorum. Bu arada konuşmaya katılırken bazen otomatik olarak mikrofon açılıyor, ona dikkat edin
Arkadaşlar kamera için dikkat edin cidden. Ben zoomun kamera iznini kaldırıyorum ve derse katılmadan önce turn off my video kutucuğunu işaretliyorum. Bu arada konuşmaya katılırken bazen otomatik olarak mikrofon açılıyor, ona dikkat edin