Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 31 Ağustos 2020 #11 Değil ama kullanıcı bilgilerinin gözüktüğü söyleniliyor. Misafir girin.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 31 Ağustos 2020 #12 Aynen Turkcell'e geçtiğimden beridir sürekli Kayseri sucuğu satmak için birileri ariyor. Turkcell veri güvenliğini ihlal ediyor. MoonDrag dedi: Doğru diyorsunuz hocam. Turkcell firması dahi 3.şahıs firmalara telefon numaramızı satıyor. Genişletmek için tıkla...
Aynen Turkcell'e geçtiğimden beridir sürekli Kayseri sucuğu satmak için birileri ariyor. Turkcell veri güvenliğini ihlal ediyor. MoonDrag dedi: Doğru diyorsunuz hocam. Turkcell firması dahi 3.şahıs firmalara telefon numaramızı satıyor. Genişletmek için tıkla...
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #13 Virüslü değil.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #14 xearhtain dedi: Aynen Turkcell'e geçtiğimden beridir sürekli Kayseri sucuğu satmak için birileri ariyor. Turkcell veri güvenliğini ihlal ediyor. Genişletmek için tıkla... Bütün şebeke firmaları yapıyor hocam. Sözleşme imzalarken dahi var o maddeler maalesef.
xearhtain dedi: Aynen Turkcell'e geçtiğimden beridir sürekli Kayseri sucuğu satmak için birileri ariyor. Turkcell veri güvenliğini ihlal ediyor. Genişletmek için tıkla... Bütün şebeke firmaları yapıyor hocam. Sözleşme imzalarken dahi var o maddeler maalesef.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 31 Ağustos 2020 #15 MoonDrag dedi: Bütün şebeke firmaları yapıyor hocam. Sözleşme imzalarken dahi var o maddeler maalesef. Genişletmek için tıkla... Bundan önce Telekom kullanırken böyle rahatsız edilmiyordum.
MoonDrag dedi: Bütün şebeke firmaları yapıyor hocam. Sözleşme imzalarken dahi var o maddeler maalesef. Genişletmek için tıkla... Bundan önce Telekom kullanırken böyle rahatsız edilmiyordum.
Melih245 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 595 Çözümler 3 31 Ağustos 2020 #16 Hocam belki Türktelekom kullanmayı bıraktığınız için bunu o yapıyor. xearhtain dedi: Bundan önce Telekom kullanırken böyle rahatsız edilmiyordum. Genişletmek için tıkla...
Hocam belki Türktelekom kullanmayı bıraktığınız için bunu o yapıyor. xearhtain dedi: Bundan önce Telekom kullanırken böyle rahatsız edilmiyordum. Genişletmek için tıkla...
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.476 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 31 Ağustos 2020 #17 Güvenli ama ciddi güvenlik açıkları var. Anlamadığım konu, telekonferans yazılmlarının güvenli olmaması üzerine MEB tarafından önerilmeyip MEB'in de Zoom'u kullanması. xearhtain dedi: Turkcell'e geçtiğimden beridir sürekli Kayseri sucuğu satmak için birileri ariyor. Turkcell veri güvenliğini ihlal ediyor. Genişletmek için tıkla... Turkcell'i şikâyet edebilirsiniz.
Güvenli ama ciddi güvenlik açıkları var. Anlamadığım konu, telekonferans yazılmlarının güvenli olmaması üzerine MEB tarafından önerilmeyip MEB'in de Zoom'u kullanması. xearhtain dedi: Turkcell'e geçtiğimden beridir sürekli Kayseri sucuğu satmak için birileri ariyor. Turkcell veri güvenliğini ihlal ediyor. Genişletmek için tıkla... Turkcell'i şikâyet edebilirsiniz.
H Hakann00 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #18 Virüs yok ama bir ara hesaplar satılıyor diye gündem olmuştu.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 31 Ağustos 2020 #19 yika38 dedi: Güvenli ama ciddi güvenlik açıkları var. Anlamadığım konu, telekonferans yazılmlarının güvenli olmaması üzerine MEB tarafından önerilmeyip MEB'in de Zoom'u kullanması. Genişletmek için tıkla... Evet onu ben de anlamıyorum. Mesela neden Skype kullanmıyorlar?
yika38 dedi: Güvenli ama ciddi güvenlik açıkları var. Anlamadığım konu, telekonferans yazılmlarının güvenli olmaması üzerine MEB tarafından önerilmeyip MEB'in de Zoom'u kullanması. Genişletmek için tıkla... Evet onu ben de anlamıyorum. Mesela neden Skype kullanmıyorlar?
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2020 #20 Akıl var mantık var, MEB virüslü program kullandırır mı?