Zorbalığa uğruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam fitness falan yapsın dışarıdan kimse ona bir daha bulaşamasın diye ama dövüş sporları öğrenirse daha iyi olur diye düşünüyorum.

Muşta'nın yatarı var öyle bir şey yapma. Savunma amaçlı biber gazı taşıyabilir, seni rahatsız eden şahsı savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin.

Yasal hakkını kullanıp şikayetçi olmanı tavsiye ederim, hem rahat edersin.

Ben öyle doktora falan gitmedim ama Anksiyete hastalarının yaşadığı problemleri bende yaşıyorum çok fazla kez, sanırım bende bir doktora görünmeliyim.

Eğer istersen internet sitesinden biber gazı sipariş verebilirsin. Olur olmaz bi an olur yalnız kalırsın her zaman yanında bulunsun. Yanına yaklaştığı anda çıkarırsın acımadan sıkarsın gözüne sonra annesini tersten görür..

Hayır yani işin kötüsü sen kaçmaya çalıştığında üstüne daha gelmeleri irrite ediyor beni.
Biber gazı al sen 50-100 liraya geç.

Hala ses seda yok sanırım?
hayir hala hiç bir şey yok
6 ay da supplement kullanmadan harbi harbi kaslanamazsın, ya genetiğinin iyi olması gerekir ya da supplement kullanman gerekir.
Muşta'nın yatarı var öyle bir şey yapma. Savunma amaçlı biber gazı taşıyabilir, seni rahatsız eden şahsı savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin.
Yasal hakkını kullanıp şikayetçi olmanı tavsiye ederim, hem rahat edersin.
Tekrar karşıma çıkmalarını bekliyorum, sonrasında halledeceğim olayı umarım.

Sonrasını bekleme, savcılığa ver. Kötü olay yaşanırsa, elinde yasal dayanak bulunsun

6 ayda supplement kullanmadan harbi harbi kaslanamazsın, ya genetiğinin iyi olması gerekir ya da supplement kullanman gerekir.

Arnold Schwezeneger olun demiyorum hocam, kendinizi savunacak kadar kasınız olsun diyorum. Ayrıca 6 ay çok çok uzun bir süre spor için.

Ne oldu polise gittin mi sonuç nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…