WinuxX Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Merhaba, başlıkta da yazmış olduğum sürümlerin arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyidir? Neden?
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #2 Sistemin nedir?
WinuxX Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 yasirbakır dedi: Sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemim: 4 GB RAM. HD 5450. Q8300. SSD. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #4 Bu sisteme Zorin OS ağır olur Lite kur, Lite versiyonunun farkı kırpılmış ve Xfce kullanması.
WinuxX Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #5 fxwestro dedi: Bu sisteme Zorin OS ağır olur Lite kur, Lite versiyonunun farkı kırpılmış ve Xfce kullanması. Genişletmek için tıkla... Yani Lite mi kurmalıyım yoksa Xfce mi? Xfce'den bir haz alamadım açıkçası..
fxwestro dedi: Bu sisteme Zorin OS ağır olur Lite kur, Lite versiyonunun farkı kırpılmış ve Xfce kullanması. Genişletmek için tıkla... Yani Lite mi kurmalıyım yoksa Xfce mi? Xfce'den bir haz alamadım açıkçası..
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #6 WinuxX dedi: Yani Lite mi kurmalıyım yoksa Xfce mi? Xfce'den bir haz alamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Lite kurun bu sisteme normal sürüm ağır olur, Xfce hoşunuza gitmez ise GNOME veya Cinnamon kurarsınız Lite sürüme.
WinuxX dedi: Yani Lite mi kurmalıyım yoksa Xfce mi? Xfce'den bir haz alamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Lite kurun bu sisteme normal sürüm ağır olur, Xfce hoşunuza gitmez ise GNOME veya Cinnamon kurarsınız Lite sürüme.
WinuxX Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #7 fxwestro dedi: Lite kurun bu sisteme normal sürüm ağır olur, Xfce hoşunuza gitmez ise GNOME veya Cinnamon kurarsınız Lite sürüme. Genişletmek için tıkla... Mint'teki masaüstü dizaynı hoşuma gitmiyordu. Meğerse masaüsstü dizaynı Mint'miş, Xfce ile alakası yokmuş onu diyorum. Acemiyim kusura bakmayın.
fxwestro dedi: Lite kurun bu sisteme normal sürüm ağır olur, Xfce hoşunuza gitmez ise GNOME veya Cinnamon kurarsınız Lite sürüme. Genişletmek için tıkla... Mint'teki masaüstü dizaynı hoşuma gitmiyordu. Meğerse masaüsstü dizaynı Mint'miş, Xfce ile alakası yokmuş onu diyorum. Acemiyim kusura bakmayın.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #8 WinuxX dedi: Mint'teki masaüstü dizaynı hoşuma gitmiyordu. Meğerse masaüsstü dizaynı Mint'miş, Xfce ile alakası yokmuş onu diyorum. acemiyim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Xfce dağıtımdan dağıtıma çok değişir mesela Xubuntu ile Mint Xfce görünüm olarak alakası bile yok.
WinuxX dedi: Mint'teki masaüstü dizaynı hoşuma gitmiyordu. Meğerse masaüsstü dizaynı Mint'miş, Xfce ile alakası yokmuş onu diyorum. acemiyim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Xfce dağıtımdan dağıtıma çok değişir mesela Xubuntu ile Mint Xfce görünüm olarak alakası bile yok.