Çözüldü Zorin OS kurduktan sonra sistem ACPI_BIOS_ERROR hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sistemime yaklaşık 5 dakika önce Zorin OS kurdum ve kurmaz olaydım sistem berbat oldu. Zorin OS kurmak için ayrı disk açtım ve o diske kurulum yaptım fakat her ne olduysa Windows açılmıyor. Başlıkta verdiğim BIOS hatasını veriyor ve bilgisayar şu an aşırı yavaş. Ayrıca az önce onarım moduna attı fakat yine mavi ekran verdi. Sistemi tekrar USB ISO ile kurtarmaya çalışıyorum fakat bu sefer ise USB'yi es geçip tekrar başa atıyor. Ayrıca BIOS ayarlarının pek çoğuna erişimim de yok yani tamamen kapana kısılmış hale geldim sistemi nasıl kurtarabilirim?

Çözüm
Kral çözüm şöyle oldu BIOS bir yerden sonra sıfırdan çalışıyor sanırsam. Sabah sistem Windows ile onarım moduna aldı. Ben de WARP sağ olsun geri yükleme noktası ile Windows'u açabildim. Oradan da Linux'u sildim.
Yani belki tepki görecek ama nereden bulunuyorsunuz bu işletim sistemlerini yav :) Zorin neymiş, hadi AtlasOS falan deseydin neyse diyecektim. BIOS pilini çıkar bekle 10 sn kadar tekrar takıp PC'yi çalıştır BIOS bir sıfırlansın. Doğrudan BIOS'a girip düzgün bir Windows kurulumu yapabilirsin. :)

Kral çözüm şöyle oldu BIOS bir yerden sonra sıfırdan çalışıyor sanırsam. Sabah sistem Windows ile onarım moduna aldı. Ben de WARP sağ olsun geri yükleme noktası ile Windows'u açabildim. Oradan da Linux'u sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı