Merhaba, bilgisayarıma Zorin OS yükledim (versiyonunu tam bilmiyorum doğrudan sitesinden Core sürümünü indirdim), kurulumdan sonra bilgisayarı yeniden başlattı. Daha doğrusu yeniden başlatamadı kendim bilgisayarı kapatıp açtım) ve zorin logosu geldikten sonra zorin yazısı uzun süre ekranda kalıyor ve bir yerden sonra kayboluyor ve siyah ekranda kalıyor, zaten kurulum aşamasındaki deneme sürümü de siyah ekranda kalmıştı. Ayrıca kurulum aşamasında da çok sorun yaşadım try or ınstall Zorin OS (safe Graphics) modunda kurabildim try or ınstall Zorin OS'ta dosyaları kontrol ettikten sonra kurulum devam etmiyor ve "failed to start Ubuntu live CD installer." hatası veriyordu. ISO dosyasını sanal makinede denediğimde hiçbir sorunla karşılaşmadım, ISO'yu Rufus ile USB'ye yazdırdım. Linux hakkında pek bir bilgim yok, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada grub menüsüne de ulaşamıyorum. Terminali açmak için bazı yöntemler denedim ama başaramadım (ya bilgim olmadığı için ya da gerçekten açılmıyor) 2. bilgisayarım da yok bilgisayarı kurtarmanın bir yolu var mı?
Bilgisayar Özellikleri:
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
RAM: 4 GB
İşlemci: i5 3230M
120 GB SSD