Av2xnn
Picopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
Merhaba bilgisayarım GTX 1050 ekran kartını kullanıyor ve hakkında kısmında Grafik'in yanında da Intel Graphics yazıyordu bende acaba bilgisayarım grafik sürücüsünü Intel olarak mı kullanıyor diye düşündüm internette biraz araştırdım ve Çözüldü: Linux Mint'te GPU Sürücüsünün Yüklendiği Nasıl Anlaşılır?
Bu konudaki
Kodunu gördüm bende sorgulamadan direk terminale yapıştırdım hata verdi tam olarak hatayı hatırlamıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve internet gitti Wi-Fi gözükmedi bilgisayar asıl şimdi ekran kartını kullanmıyormuş gibi FPS'i düştü ve hakkında kısmında artık grafiğin yanında LLVMpipe gözüküyor. Aynı komutun remove versiyonunu yaptım yeniden başlattım ama çözülmedi çok büyük bir sorun içerindeyim
Bu konudaki
Kod:
sudo apt install nvidia-driver-390 nvidia-settings nvidia-prime
Kodunu gördüm bende sorgulamadan direk terminale yapıştırdım hata verdi tam olarak hatayı hatırlamıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve internet gitti Wi-Fi gözükmedi bilgisayar asıl şimdi ekran kartını kullanmıyormuş gibi FPS'i düştü ve hakkında kısmında artık grafiğin yanında LLVMpipe gözüküyor. Aynı komutun remove versiyonunu yaptım yeniden başlattım ama çözülmedi çok büyük bir sorun içerindeyim
Son düzenleyen: Moderatör: