Çözüldü Zorin OS'ta ekran kartı sürücüsü nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

macesea

Decapat
Daha fazla  
Windows'tan Zorin OS'a geçmeye karar verdim ve geçtim ama ekran çözünürlüğü düşük ve sanirim ekran karti driverini gormezden geliyor bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Screenshot_20250101-222255_Gallery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows'tan Zorin OS'a geçmeye karar verdim ve geçtim ama ekran çözünürlüğü düşük ve sanirim ekran karti driverini gormezden geliyor bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 2386664
Yanlış sürücüyü kurmuşsun.

Yazılım ve güncellemeler uygulamasında Diğer Sürücüler kısmına gelip 340 numaralı sürücüyü kur.

Gereken güncellemek değil düşürmek. Ekran kartın güncel sürücüyü desteklemiyor. Dediğimi yaparsan 340 sürümüne düşürmüş olursun. Sen güncel stabil sürücüyü kurmuşsun.

Eki Görüntüle 2386664

Yazılım ve güncellemeler uygulamasında Diğer Sürücüler kısmına gelip 340 numaralı sürücüyü kur.

Gereken güncellemek değil düşürmek. Ekran kartın güncel sürücüyü desteklemiyor. Dediğimi yaparsan 340 sürümüne düşürmüş olursun. Sen güncel stabil sürücüyü kurmuşsun.

Çözüm

Yazılım ve güncellemeler uygulamasında diğer sürücüler kısmına gelip 340 numaralı sürücüyü kur.

Sürücüyü ben kurmamıstım şimdi ChatGPT'ye de sordum sizin dediğiniz şeyi söyledi. Adımlarıyla şu an terminalden 340 sürümünü indiriyorum teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı