ZoriOS'den başka işletim sistemine nasıl geçilebilir?

• Konuyu başlatan Mursin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 70

Mursin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gt 1030 4 gb
8 gb ddr 4 3200 mhz ram
Amd ryzen 1200 3.10 ghz
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün Linux Ubuntu tabanlı zori OS kurdum ve değiştirmek istiyorum fakat ISO dosyasını USB'ye kuramıyorum, nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok ve Rufus çalışmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Çok gerginim, ekran Hz'si de ayarlanmıyor.

Arkadaşlar bugün Linux Ubuntu tabanlı zori OS kurdum ve değiştirmek istiyorum fakat ISO dosyasını USB'ye kuramıyorum, nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok ve Rufus çalışmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Çok gerginim, ekran Hz'si de ayarlanmıyor.
Ventoy kullanabilirsin. Sadece isoyu içine atman yeterli olacak kurulumdan sonra.

tavsiyem fedora kullanman kde kısmı hem özelleştirilebilir hemde driverlar sorunsuz şekilde otomatik geldi özel kurulum yapmadım ikinci bilgisayarımda kullanıyorum.

Öyle bir hevesle tak diye Linux kurarsan cortlarsın tabi. Üç beş video izle, dual boot ile Windows'un yanında kur. Üstteki arkadaşın dediği gibi Ventoy veya balenaEtcher işini görür. Terminali iyice kavradıktan sonra Linux kur derim ben.

Flatpak da yani o dağıtımın mağazasında olan ımpression yazılımını kullanabilirsin rufus dan daha sade ve basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı