Zorla askere alınmak istemiyorum, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözde 1K mesajı var bir de.

Tanımadan böyle sözler ediyorsunuz ya. Gülmekten kendimi alamıyorum. Hem oruç olduğunu bilmiyordum hem de. "penisinizi keserseniz kadın olursunuz. Böylece askerden kurtulursunuz" mesajına yaptım.
@FsneSuyu orada altına bilgilendirme yaptım. Zaten" shitpost"du. Mesajını da SS alıp attım.
 
Türk vatandaşlığın varsa gitmek zorundasın. Kaçışın yok.
Kadınların Türk vatandaşlığı yok mu ? Eşit yok hakkımız yok mu ?Onlar dayanamaz demeyin İsrail'de kadınlar da gidiyor neden böyle saçma bir adaletsizliğe boyun eğeyim ?
Türkiye'de yaşamıyor musunuz? Türk değilim, diye yazmışsınız.
Almanya'da yaşayan herkes Alman mı oluyor ? Ortalama ülke insanının zeka seviyesi bu işte.

Sen tanımadığın insanlara boyun eğmeye utanmıyor musun ?
 
Kadınların Türk vatandaşlığı yok mu? Eşit yok hakkımız yok mu? Onlar dayanamaz demeyin İsrail'de kadınlar da gidiyor neden böyle saçma bir adaletsizliğe boyun eğeyim?

Kadınlar gönüllü olarak gidiyor. Ayrıca ülkede bir sürü kadın asker var.
 
Kadınlar gönüllü olarak gidiyor. Ayrıca ülkede bir sürü kadın asker var.
Gönüllü olarak gidip mesleki maaş alıyorlar evet. Erkekler neden karın tokluğuna yapıyor onu soruyorum ben ? Erkekler de gönüllü olarak gitsin.
Vicdani Ret diye bir şey vardı, ya da pembe tezkere veya çürük raporu alman lazım. Askerliğe gitmen önemlidir. Askerlik önemli bir kurumdur. Özgür ruhlu bir bireyim derken ne demek istediniz anlamadım?

İş ararken senden kesinlikle askerlik durumunu isteyeceklerdir. Askerliği yapmamış insanları net olarak almıyorlar. Eğer çürüksen belki alırlar. Kesinlikle askerliğini yapmalısın.

Askerlik insana sabrı öğretir. İlerde çocukların ''baba askerliği nerede yaptın anlatsana'' dediğinde ne diyeceksin? Ben özgür ruhluyum falan mı diyeceksin. He bir de özgür ruhluları işverenler pek sevmez. Onu da söyleyeyim. İşveren sana 3.000 maaşı verirken sana öyle şeyler diyecek ki. Yani geç bu özgür ruhluyum ayaklarını. Ergenliktendir o. 6 ay karın tokluğuna emir almayacakmış. Görende zanneder alacağı emir 5. Tabur' u Çanakkale mevzisine kaydır emir zanneder. :d :d

Askerliğe gitmeyene kız bile vermiyorlar. Kızın kendisi zaten hemen reddediyor.

Yine de sen bilirsin özgür ruhlu paşam.

Edit: Şu anda kör veya topal değilsen seni askere muhtemelen alacaklar.
Kız vermek gibi adetleri olan ailelerle benim işim olmaz zaten. İşveren sana emir veriyor karşılığında maaşını da veriyor karın tokluğuna kölelik yaptırmıyor.
 

Kız vermek gibi adetleri olan ailelerle benim işim olmaz zaten. İşveren sana Emir veriyor karşılığında maaşını da veriyor karın tokluğuna kölelik yaptırmıyor.

Evet karın tokluğuna kölelik yaptırmıyor. Ama sen özgür bir bireysin kölelik yapamazsın :D
 
Gitmesen de onlar seni bulur zaten. Buldukları zaman da adam ederler.
Hapishanedeki yüzbinlerce suçlu zamanında askere gitmemiş mi sanıyorsun ? Gidince adam mı olunuyor ?
‘Türk Devleti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türk’tür. Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarda kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkartılamaz...’
-Türkiye cumhuriyeti anayasası, 66. madde
Kaçışın yok :).
Almanya'da yaşayan herkes Alman mı ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı