Yusuf Eymen Başkaya Femtopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 6. snıfım ve deneme olacak ama müdür yardımcısı gelip o 10 TL verilecek herkes katılacak dedi. Yaptığı şey yasal mı? Ben katılmak istemiyorum ama zorla paramı almakla, tehdit edip ailenle görüşürüz diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2022
6. snıfım ve deneme olacak ama müdür yardımcısı gelip o 10 TL verilecek herkes katılacak dedi. Yaptığı şey yasal mı? Ben katılmak istemiyorum ama zorla paramı almakla, tehdit edip ailenle görüşürüz diyorlar.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 Pek yasal sayılmaz. Daha doğrusu zorunlu olamaz. Deneme sınavının olduğu gün ders olacağını sanmam. Gitme bakayım okula ne yapabiliyor görelim.
Pek yasal sayılmaz. Daha doğrusu zorunlu olamaz. Deneme sınavının olduğu gün ders olacağını sanmam. Gitme bakayım okula ne yapabiliyor görelim.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 9 Mayıs 2022 #3 Yasal değil ama zorla sokuyorlar sınava. Sınav günü gitmeyebilirsin hiçbir şey yapamaz.
SpaceSoldier Kilopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 400 Yer Pluton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2022 #4 Girmende fayda var fakat zorunlu değil.
Yusuf Eymen Başkaya Femtopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #5 SpaceSoldier dedi: Girmende fayda var fakat zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Ailenle görüşürüz yok yazarız dediler. start_system dedi: Yasal değil ama zorla sokuyorlar sınava. Sınav günü gitmeyebilirsin hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Ailenle görüşürüz yok yazarız dediler. Veli1026 dedi: Pek yasal sayılmaz. Daha doğrusu zorunlu olamaz. Deneme sınavının olduğu gün ders olacağını sanmam. Gitme bakayım okula ne yapabiliyor görelim. Genişletmek için tıkla... Ailenle görüşürüz yok yazarız dediler.
SpaceSoldier dedi: Girmende fayda var fakat zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Ailenle görüşürüz yok yazarız dediler. start_system dedi: Yasal değil ama zorla sokuyorlar sınava. Sınav günü gitmeyebilirsin hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Ailenle görüşürüz yok yazarız dediler. Veli1026 dedi: Pek yasal sayılmaz. Daha doğrusu zorunlu olamaz. Deneme sınavının olduğu gün ders olacağını sanmam. Gitme bakayım okula ne yapabiliyor görelim. Genişletmek için tıkla... Ailenle görüşürüz yok yazarız dediler.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 9 Mayıs 2022 #6 Anne babana anlat durumu. Maddi olarak durumunuz kötü değilse gir sınava. Ders çalışmak, deneme vs. sıkıcı geliyor farkındayım ama yapman lazım.
Anne babana anlat durumu. Maddi olarak durumunuz kötü değilse gir sınava. Ders çalışmak, deneme vs. sıkıcı geliyor farkındayım ama yapman lazım.