- Makaleler
- 3
Beyler şu konuya bakar mısınız. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
O konu eskide kaldı ama.Beyler şu konuya bakar mısınız. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Sen forumda kayıtlı değilken ben o konuya bakıyordum dostumBeyler şu konuya bakar mısınız. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Beyler şu konuya bakar mısınız. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Arkadaşlar 1080'in firmalarca çıkarılan bir kaç modeli var. Evganın SC, Zotac AMP, Gigabyte G1 Gaming gibi. Bu modeller referans kartlarla aynı olup sadece üstüne blower değilde düz fan yerleştirilmiş modellerdir. Bunun yanı sıra EVGA Classified, MSI Gaming X, Zotac PushTheLimit AMP EXtreme, ASUS Strix yada Gigabayte Extreme Gaming serileri özel üretim fabrika hız aşırtmalı ve özel sogutuculu modelleridir. Bunları almayacaksanız ilk satırda yazdıklarımı almanın yerine Founders Edition tercih edebilirsiniz fazla para vermenize gerek yok.
Amcam temmuzda uçakla geliyor. Gelmeden önce eline kart geçmiş olması lazım. O yüzden maalesef bekleyemem daha fazla. Zaten sistemi bir ay önce aldı, test etti. Sadece ekran kartı kaldı. Emin misiniz sorun olmayacağından?
Zotac Amp edition, FE modelinden daha ucuz yalnız. Arada 60 dolar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.