Zotac 3060 12 GB alınır mı?

Bütçe
7000

Ere525

Femtopat
Daha fazla  
İlk öncelikle selam i5 9.nesil işlemcim ve TUF H310M-Plus Gaming r2.0 anakartım var. Ekran kartı GT 1030. şimdi 2. el Zotac 3060 12 GB ekran kartı alsam sorun yaşar mıyım?

İlk öncelikle selam i5 9.nesil işlemcim ve TUF H310M-Plus Gaming r2.0 anakartım var. Ekran kartı GT 1030. şimdi 2. el Zotac 3060 12 GB ekran kartı alsam sorun yaşar mıyım?

Sorun yasamazsiniz bence hocam. Ancak islemcinizi 9600 olarak baz aldim fazlasiyla darboğaz gozukuyor 1080p de.

Sorun yasamazsiniz bence hocam. Ancak islemcinizi 9600 olarak baz aldim fazlasiyla darboğaz gozukuyor 1080p de.
Darboğaz falan yapmaz saçmalıyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şimdi darboğaz derken tam anlamadım ne olucağını görüntü kalitesimi düşer oyunlarda?

Darboğaz falan yapmaz saçmalıyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun hocam ama şimdi biraz kafam karıştı

Hayır yaşamazsın ama 7000 bu kart için fazla.

Hocam pekibaşka bir kart öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam şimdi darboğaz derken tam anlamadım ne olacağını görüntü kalitesimi düşer oyunlarda?

Sağ olun hocam ama şimdi biraz kafam karıştı.

Hocam pekibaşka bir kart öneriniz var mı?

Alacaginiz FPS darbogaz olmadan 1000 ise darbogaz kaynakli 400-500 alirsiniz. Sistemin performansini etkiler. Islemciye de el atmanizi oneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı