Zotac 980 Ti AMP Extreme SLI Nasıl Yapılır?

ssekizz

Hectopat
Daha fazla  
Zotac 980 Ti AMP Extreme'den elimde iki adet var ama BIOS'ları farklı. SLI yapmadan önce yapmam gereken bir şey var mı? Yada BIOS'larını nasıl aynı sürüme getirebilirim? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Kartları sli koprusu ile birbirine bagladıktan sonra fiziksel olarak herhangi birsey yapmaya gerek yok. Burada dikkat ediilmesi gereken konu, anakart uzerindeki pci exp x16 slotuna takmıs olmanızdır.
Bunları yaptıktan sonra nvidia denetim masasından sli yı etkin hale getirip uygula deyin. Biosların aynı olmasına gerek yok, sli duzenek kartların en dusuk hızına gore kendini senkronize ederek calısacaktır. Ben 2 aynı model kartın farklı default ve boost hızlarında olacaklarını dusunmuyorum. Olsa bile yukarıda dedigim gibi sli duzenek, yavas kartın hızına gore ayarlanacak ve 2 kartta o hızda calısmaya baslayacaktır.

Yukarıda arkadaşımız çok güzel anlatmış zaten :) tek yapmanız gereken köprüyü takın açınca Nvidia ayarlarına girip Sli bölümünden Sli'ı etkinleştir seçeneğini aktif edin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı