Zotac GTX 1050 TI nasıldır?

Ferhatr123

Hectopat
Daha fazla  
Zotac GTX 1050 Tİ mini sipariş etmeyi düşünüyorum aklımda bir kaç soru var.

1- Öncelikle kartın tek fanli olması herhangi bir probleme neden olur mu yazın deli gibi oynamayı dusunuyorum.
2- İslemcim i5 4460 ana kartım Gigabyte GA-H1M-DS2 RAM'lerim Kingston 2x4 DDR3 herhangi bir darboğaz veya uyuşmazlık olur mu?
3- kasam Bross marka 300watt PSU var. Yetmiyor sanırım 400 watt PSU alacam 70-80 liraya Platoon Frisby Everest gibi markalar çöp müdür hiç alınmaz mı ? OC falan düşünmüyorum.
4- Kartın RX 460 4 GB'la arasında çok fark var midir ? 150 liralık kadar bir fark var.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Tek fanlı olması sorun yaratmaz. Çok çok güçlü bir kart olmadığı için belli bir dereceye kadar ısınacaktır.
2. Darboğaz olmayacaktır. Battlefield 1 gibi bir oyun oynayacaksanız RAM yetmeyebilir ama diğer oyunlarda sorun olmaz.
3. 100-150 TL vermeyip 70-80 liralık Everest vb. PSU alırsanız o PSU'nun sistemi elinize vermesi çok sürmez diye düşünüyorum. 450-500W kaliteli bir PSU çok pahalı değil.
4. RX 460 da iyidir, 1050ti Mini ile aralarındaki farkları testlere bakarak anlayabilirsiniz.

Zotac GTX 1050 Tİ mini sipariş etmeyi düşünüyorum aklımda bir kaç soru var.

1- Öncelikle kartın tek fanli olması herhangi bir probleme neden olur mu yazın deli gibi oynamayı dusunuyorum.
2- İslemcim i5 4460 ana kartım Gigabyte GA-H1M-DS2 RAM'lerim Kingston 2x4 DDR3 herhangi bir darboğaz veya uyuşmazlık olur mu?
3- kasam Bross marka 300watt PSU var. Yetmiyor sanırım 400 watt PSU alacam 70-80 liraya Platoon Frisby Everest gibi markalar çöp müdür hiç alınmaz mı ? OC falan düşünmüyorum.
4- Kartın RX 460 4 GB'la arasında çok fark var midir ? 150 liralık kadar bir fark var.
Şimdiden teşekkürler.
RX460 vs 1050Ti Benchmark;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı yaklaşık 700 lira civarı, PSU kalitesiz 700 lirayı çöpe atmak istiyorsanız PSU almayın :). Size Corsair Builder VS450 450W 80+ Power Supply (CP-9020096-EU) Fiyatı öneririm. i5 4460 ile darboğaz yapmaz. Benchmark;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
,
,
. RX 460:
.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı