Zotac GTX 1060 AMP İyi mi?

Kart çift fanlı, mini modeli değil. Kartı deneme fırsatım olmadı. Daha gelmedi. Zâten açınca iade yok.

Son düzenleme:
Zotac gayet iyi marka. Zaten mini modeli kasanın havalandırmasına fanlarına güveniyorsan hiç bir sıkıntı çıkarmaz. Tabii ki çift fanlı olsa daha iyi ama tek fanda aman aman sıkıntı olmayacaktır. Ayrıca ejderya olunca sadece fan sayısı değişiyor. Palit, Galax gibi markalarda gayet iyi ama Palit'in Dual serisi kötü diyorlar.
Palitin Dual OC serisini kullanıyorum 1 aydır gayet iyi bir performans veriyor hiç 50 derece üstüne çıkmadı yükte şaşırdım cidden fan sesi falanda gelmiyor kasa desen dandik bir şey sadece egzoz fanı var markası belli belirsiz bence iyi Dual OC ama bilemem belki sorun yaşayanlar vardır.

Sizce iade edip, MSI'mı alayım? Yoksa kalan 150 TL'ye 2 Tane fan mı alayım?
İade etmene hiç gerek yok o marka çok sağlam bir markadır. Kim ne diyorsa aldırış etmeyin 3 Sene Zotac GTX 970 kullandım. 150 TL fazla vermeye hiç gerek yok. MSİ Asus Gigabyte kadar iyi ürünleri mevcuttur marka takıntılı arkadaşlar genelde bu yorumları yaparlar.

MSI kartlar ile aram bir türlü iyi olamadı. Ön yargıdır belki bilmiyorum ama bana en çok ısınan ve en çok sorun çıkartan marka olarak gözüküyor GPU sınıfında. Biraz araştırırsanız en çok şikayet MSI modellerinden geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı