Zotac GTX 1060 AMP İyi mi?

Recep abi 2-3yıl önce dedi diye hatırlıyorum ben. Ama artık Zotac diğer markalar gibi kaliteli işler çıkarıyor internetten aldığınız modelin ısı değerlerini bir bakın memnun kalmazsanız o zaman iade edip başka bir model alabilirsiniz. Ama boşuna fazladan para vermeye gerek yok bence.
Ürün daha gelmedi dedim. İyi okuyunuz.Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar kafam çok karşıtı. Zotac gürültülü diye korkuyorum. Zotac, MSI kadar iyi midir?
Eğer daha ucuzsa iade edip Nanokatalog'dan Palit, GALAXY, Inno3D gibi markaların ekran kartlarına bakabilirsiniz.
İade etmeme gerek var mı ki bunları önerdiniz. Zotac bunlardan kötü mü?

Son düzenleme:
Arkadaşlar kafam çok karşıtı. Zotac gürültülü diye korkuyorum. Zotac, MSI kadar iyi midir?

İade etmeme gerek var mı ki bunları önerdiniz. Zotac bunlardan kötü mü?
Soruma cevap verin lütfen.
Ya kim diyor bunları anlamıyorum. Bakın Zotac GTX 1070 Mini kullanıyorum. GTX 1070 ve mini model. Sıfır ısınma sorunu. Sadece ısınma değil hiç bir sorunu yok. MSI veya Asus veya Gigabyte ile de aynı FPS değerlerini veriyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hiç gerek yok iadeye.
Hocam, PUGB ve GTA 5 gibi oyunlarda eski ekran kartım Sapphire RX 470 çok ses çıkarıyordu. Sizde böyle bir sorun var mı?

Son düzenleme:
Bu Recep Baltaş denen adam, neden özellikle Zotacı önermediğinin konusunu açıyor. Yıllardır bu işin içerisinde bir bildiği var ki önermiyor. Bir sevinçle aldım. Moralim bozuldu. Bağzıları hata yaptın, Bağzıları değişen birşey olmaz diyor. Ne yapacağım. Bundan 2 sene önce Sapphireyi herkes öneriyordu. Recep önermiyordu, Sapphire aldım. Çok ses çıkardığı için pişman oldum.

Bu Recep Baltaş denen adam, neden özellikle Zotacı önermediğinin konusunu açıyor. Yıllardır bu işin içerisinde bir bildiği var ki önermiyor. Bir sevinçle aldım. Moralim bozuldu. Bağzıları hata yaptın, Bağzıları değişen birşey olmaz diyor. Ne yapacağım. Bundan 2 sene önce Sapphireyi herkes öneriyordu. Recep önermiyordu, Sapphire aldım. Çok ses çıkardığı için pişman oldum.
Ya bak ejderha olunca o çok iyi olmuyor zotac'ı pek bilmem ama bence 150 tl cebinde kalsın çok değiştirmek istiyorsan galax gibi ucuz ve kaliteli firmalara bak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı