Bir aralar Zotac çok kişinin ağzını yakmıştı.
Ancak dediğim gibi bir aralar, epeydir gayet iyi bir marka.
İade etmeye gerek yok.
Ancak dediğim gibi bir aralar, epeydir gayet iyi bir marka.
İade etmeye gerek yok.
Ürün daha gelmedi dedim. İyi okuyunuz.Yorumlarınızı bekliyorum.
İade etmeme gerek var mı ki bunları önerdiniz. Zotac bunlardan kötü mü?Eğer daha ucuzsa iade edip Nanokatalog'dan Palit, GALAXY, Inno3D gibi markaların ekran kartlarına bakabilirsiniz.
Soruma cevap verin lütfen.Arkadaşlar kafam çok karşıtı. Zotac gürültülü diye korkuyorum. Zotac, MSI kadar iyi midir?
İade etmeme gerek var mı ki bunları önerdiniz. Zotac bunlardan kötü mü?
Hocam, PUGB ve GTA 5 gibi oyunlarda eski ekran kartım Sapphire RX 470 çok ses çıkarıyordu. Sizde böyle bir sorun var mı?Ya kim diyor bunları anlamıyorum. Bakın Zotac GTX 1070 Mini kullanıyorum. GTX 1070 ve mini model. Sıfır ısınma sorunu. Sadece ısınma değil hiç bir sorunu yok. MSI veya Asus veya Gigabyte ile de aynı FPS değerlerini veriyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hiç gerek yok iadeye.
Ya bak ejderha olunca o çok iyi olmuyor zotac'ı pek bilmem ama bence 150 tl cebinde kalsın çok değiştirmek istiyorsan galax gibi ucuz ve kaliteli firmalara bak.Bu Recep Baltaş denen adam, neden özellikle Zotacı önermediğinin konusunu açıyor. Yıllardır bu işin içerisinde bir bildiği var ki önermiyor. Bir sevinçle aldım. Moralim bozuldu. Bağzıları hata yaptın, Bağzıları değişen birşey olmaz diyor. Ne yapacağım. Bundan 2 sene önce Sapphireyi herkes öneriyordu. Recep önermiyordu, Sapphire aldım. Çok ses çıkardığı için pişman oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.