Zotac GTX 1070 Ti Mini vs Sapphire NITRO+ Vega 56

Zotac GTX 1070 Ti Mini mi Rx Vega 56 Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    25
240 Hz monitör kullanıp GTX 1070 Ti almak tabiri caizse ahmaklık olur. 240 FPS alamayacağınız bir ekran kartına da gidip 2500 TL vermek bunun cabası. 6GB VRAM 4K da bile yeterli seviyede. Bence siz sadece VRAM kısmına takılmışsınız. Monitörünüz için 6GB oldukça yeterli. 1080P de 240 FPS alabileceğiniz bir ekran kartı alın. Bu arada o işlemci ile bu bahsi geçen 3 ekran kartına da darboğaz yapacaksınız haberiniz olsun.
6 GB bazı oyunlarda yetmemeye başladı: (en yüksek ayarlarda ve 1080p'de)

Hocam kararımı vermedim başlıkta veya konuda RTX 2060 ile alakalı bir kelime yok illa her konuda RTX 2060 önermeyin demem mi gerekiyor anlamadım ben. Ne zaman benzer bir konu açsam altına "ikisini alma RTX 2060 al" tarzı yorumlar geliyor ve konu ana konudan dağılıyor istediğim cevabı alamıyorum (şuanda konu baya dağıldı zaten). Ben şuan ki fiyatları baz alarak 1070ti ve rtx 2060 arasında 1070ti seçerim ama durum tam tersi olsa 1070ti'a 300-400tl fazla vermez RTX 2060 alırdım. Freesync monitör kullandığım için ve vega 56 da performans olarak iyi olduğu için bu konuyu açmak istedim kullananlar varsa hangisini önerir diye.

Hocam kararımı vermedim başlıkta veya konuda RTX 2060 ile alakalı bir kelime yok illa her konuda RTX 2060 önermeyin demem mi gerekiyor anlamadım ben. Ne zaman benzer bir konu açsam altına ikisini alma RTX 2060 tarzı yorumlar geliyor ve konu ana konudan dağılıyor istediğim cevabı alamıyorum (şuanda baya dağıldı zaten). Ben şuan ki fiyatları baz alarak 1070ti ve rtx 2060 arasında 1070ti seçerim ama tam tersi olsa RTX 2060 2 gün önce çoktan almıştım. Freesync monitör kullandığım için ve vega 56 da performans olarak iyi olduğu için bu konuyu açmak istedim kullananlar varsa hangisini önerir diye.
FreeSync monitörlere yazılım desteği ile G-SYNC geldi hocam ben sorunsuz kullanıyorum gönül rahatlığı ile NVIDIA alabilirsiniz.

GTX 1070 Ti ekran kartının Vega 56 dan daha iyi olduğunu düşünüyorum ben. Bu yüzden kesinlikle GTX 1070 Ti al derim. He bu kanaatim sadece bu ikisi arasında.

Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192Bit Ekran kartını almanı öneririm.

Nvidia da Freesync desteği getirecek. Eğer problemin buysa. En baştaki mesajımı da oku derim bir daha sana 2 ekran kartı arasında GTX 1070 Ti önerdim zaten. Sadece konuya sonradan dahil olanlar ve işi benimle rekabete dökenler yüzünden konu dağılmış olabilir. GTX 1070 Ti ve Vega 56 arasında tercihimi belirttim ve alternatif sundum sana.

FreeSync monitörlere yazılım desteği ile G-SYNC geldi hocam ben sorunsuz kullanıyorum gönül rahatlığı ile NVIDIA alabilirsiniz.
Her monitör de olmadığını duydum bazı monitörlerde fps drop bazılarında ise ekranda kararma, gidip gelme oluyormuş ondan korkuyorum biraz. Zotac markasını hiç kullanmadım fan boyutu ve ebat olarak küçük olması biraz çekinmeme sebep oldu ama oylara bakınca önereni çok fazla her halde 5-6 derecelik bir ısı farkı olur.

VRAM olayına çok takılıyorsunuz. Bende GT 940M 4 GB versiyonu var ben bu kartın 3 GB VRAM kullandığını hiç görmedim. Keşke GTX 960m 2 GB VRAM versiyonu olsaydı diyorum. Kullanamadıktan sonra VRAM'in ne anlamı var.

Her monitör de olmadığını duydum bazı monitörlerde fps drop bazılarında ise ekranda kararma, gidip gelme oluyormuş ondan korkuyorum biraz. Zotac markasını hiç kullanmadım fan boyutu ve ebat olarak küçük olması biraz çekinmeme sebep oldu ama oylara bakınca önereni çok fazla her halde 5-6 derecelik bir ısı farkı olur.
Zotac dünyaca bilindik bir marka.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı