ARMADA Hectopat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 69 14 Ocak 2014 #1 Zotac Gtx 580 Amp! Edition ekran kartım var. 1. monitörü HDMI ile kullanıyorum. Diğerini DVI'dan VGA dönüştürücü ile kullanmak istiyorum fakat pc sallamıyor. Bir el atın.
Zotac Gtx 580 Amp! Edition ekran kartım var. 1. monitörü HDMI ile kullanıyorum. Diğerini DVI'dan VGA dönüştürücü ile kullanmak istiyorum fakat pc sallamıyor. Bir el atın.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 14 Ocak 2014 #2 Ben çift ekran kullanıyorum. Açmak için; Sağ tık> Ekran çözünürlüğü> Birden çok ekran genişletten "Bu ekranları genişlet" seçeneği ile devreye geçiyor. Sende de aynı olabilir, olmayabilirde
Ben çift ekran kullanıyorum. Açmak için; Sağ tık> Ekran çözünürlüğü> Birden çok ekran genişletten "Bu ekranları genişlet" seçeneği ile devreye geçiyor. Sende de aynı olabilir, olmayabilirde
ARMADA Hectopat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 69 14 Ocak 2014 #3 Aynı dediğin gibi yaptım ama olmadı işte.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 14 Ocak 2014 #4 Ekran kartı bunu destekliyor mu? O da var tabi...
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Ocak 2014 #5 Bilgisayarı kapatın. DVI'dan VGA dönüştürücü ile bağladığınız monitör takılı olsun sadece. Şimdi PC'yi açın ve sonra HDMI olanı takın.
Bilgisayarı kapatın. DVI'dan VGA dönüştürücü ile bağladığınız monitör takılı olsun sadece. Şimdi PC'yi açın ve sonra HDMI olanı takın.