Zotac GTX 660 Directx 11 nasıl yüklerim?

Exotic

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar...
Zotac GTX 660 kullanıyorum. Oyunlarda hep Directx 9 kullandığım yazıyor. Bunu nasıl 11 yapabilirim? Technopat Forum'dan bu sorunuma başarılı olabileceğim bir cevap geleceğinden eminim. İyi forumlar...

Ekran kartı zaten DX 11 destekli. Sen eski bir oyun oynuyorsundur o oyunda DX 9 veya 10 destekliyordur sen bir şey yapamazsın yani.

Ekran kartı zaten DX 11 destekli. Sen eski bir oyun oynuyorsundur o oyunda DX 9 veya 10 destekliyordur sen bir şey yapamazsın yani.

Ama mesela Crysis 2 oynuyorum. Msi Afterburner'da D3D9: 75.0 FPS yazıyor. Yani directx 9 olduğunu söylüyor. Yanlışım varsa affola.

Şimdi yine özetliyim şu an için en yeni oyunlar hep DX 11 destekli bunu biliyoruz. Ekran kartında 11 destekli olduğu için ister oyun 9 ister 11 olsun bir şey fark etmez. Örneğin DX 11 Criysis 3 ile geldi zaten. Yani dert edicek bir şey yok DX konusunda hiç bir sıkıntı çekmezsin.

@pusat57 Artık duacınızım. Bana son 2-3 konuda yardım ettiğiniz için. Allah işlemcinizin 40 dereceleri görmemesini, ekran kartınızın bir baykuş kanadı kadar sessiz çalışmasını nasip etsin .

@Exotic Güldürdünüz gece gece. Ekran kartım sessizde işlemcim boşta 40'ı geçiyor. Termal macun yenileme zamanı geldi.

@pusat57 Allah termal macununun en soğutucusunu versin inşallah. Neyse ben daha fazla yorum atmayıp duamı içimden edeceğim. Gerçekten çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…