Zotac GTX 670 mi HD 7970 mi?

Referans tasarım çok kötüdür. Özel tasarım almanı öneririm. Ayrıca kimden aldığını biliyorsan, gerçekten güvenilir olduğunu düşünüyorsan al 2 el.
 
O zaman eledim o ürünü. Almışken GTX 680 alayım diyorum. 12 ay taksitle öderim. Ama önce Çin'deki fiyatları da öğrenmem gerekiyor :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır eleme o ürünü. Ben şu an HD 7870 kullanıyorum oynayamadığım oyun yok. Yine GTX 670 al ben demiyorum alma, ama o tasarımını alma özel tasarımlı modelini al. Twin Frozr 3, veya DirectCU II.
 
Ya arkadaşım senin 750'TL paran var, sen unut GTX 670'i o fiyata bulduğun ikinci el ürünler de kesin bozuk, veya bir sorunu vardır. Yoksa kimse 1200'TL lik ekran kartını 750'TL ye satmaz. Sen HD 7870, veya GTX 660 Ti'a yönel.

Yurt dışından getirtdiğin ürünler hem gümrükte sorun çıkartır, hem de getirtdiğin zaman bozuk falan çıkarsa gönder bakalım geri.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
750 bile yok.. Kartı satmam durumunda 650 ye yakın bir miktar param olacak. Bu para ile kredi kartı taksidine girip bir GTX 680 almayı düşünüyorum şimdi de..

- - - Updated - - -

Bu arada 2. el kartların garantileri de var sorun yaratacaklarını sanmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı