Zotac GTX 680 nasıldır?

Eski püskü bir kart.

Ben eskilerden yürüyorum hocam. Son 1 yıldaki kartlarım; HD6950, R7 240, HD7870, GTX 750 Ti, GTX 1050, HD3870, 9800GT, R7 265 ve GTX 760
Bu kart blower tasarıma sahip yani OC potansiyeli olsa bile soğutması pek iyi değil. Yani çok minik bir OC yapabilirsin, hatta kasanın hava akışı kötüyse bir miktar UV yapman bile gerekebilir.

Kasamın kapağını açık kullanıyorum hocam.

Alacağım kartın modeli bu: ZOTAC GTX 680 Specs Bu kart içinde overclock potansiyeli var mı hocam? Sizle aynı overclock değerlerini görebilir miyim?
Blower model sıcak çalışır fazla overclock yapabileceğinizi sanmıyorum hava akışı iyiyse kasanızın minik bir O.C yapabilirsiniz belki.

Blower model sıcak çalışır fazla overclock yapabileceğinizi sanmıyorum hava akışı iyiyse kasanızın minik bir O.C yapabilirsiniz belki.

Kasamı açık kullanıyorum hocam dediğim gibi. Oyunlarda overclocksuz kaç dereceyi görebilir ki?
@BerkayZ87

Son düzenleme:
GTX 680 HD7970'den daha iyi değil mi hocam? Öyle biliyordum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 570 ile arasında 10 FPS gibi değerler oynuyor RX 570 1060 3GB'dan güçlü yani 680'den bir tık daha iyi bir kart 7970 arada devasa fark yok ama 5 FPS bile yeterli geçmesi için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı