Zotac GTX 760 2 GB Ekran kartı alınır mı?

Piyasa uçtu. Geçen sene sıfıra aldım RX 570'i 800 TL'ye. Şimdi ise 3-4 bin TL bu kart. O yüzden GTX 760'ın bin TL olması gayet normal. Bit değeri de gayet güzel her ne kadar fazla önemi olmasa da.
 
ASUS TURBO GTX 960 GTX960 2GB OYUNCU GAMİNG EKRAN KARTI - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 960715509 bir de böyle bir ekran kartı buldum ama arkası falan oynanmış gibi ikinci el hiç güvenilmiyor en iyisi sıfır almak.

Bu kartta iyi ama açıklamalar her ne kadar tatmin edici olsa da, ikinci el olduğu için insan yine de şüpheleniyor. O yüzden dediğin gibi sıfır bence en mantıklısı. Bu tip ürünleri ikinci el almak riskli.
 
O fiyat tabii ki de çok ne kadar piyasada uçsa, kart güçlüde olsa o kart eski kart, yarın bir gün elinizde kalır açıkçası hiç inanmayın açıklamalara 2 ay sonra soğuk lehime düşer. Vallahi ne yalanlar söylüyorlar aklınız şaşar.
Madem GTX 960 1050 Ti dengiymiş git daha yeni ve sıkıntısız olan 1050 Ti al, bu serininde kronik ısınma sorunu var, daha geçen OEM RX 560 kart vardı 0 1300TL. Çip krizi kart bulamama sorunuda en çok ikinci elcilere yaradı.
Yıl başında sizce inermi fiyatlar 🤔

Araştırmaya devam illaki iyi bir kart bulursun, at favoriye 2-3 ay beklesin nasıl olsa onun değeri o değil kar yapmaya çalışıyorlar. İyide bir pazarlık yapıp alırsın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı