Zotac GTX 970 Geliyor !

Soğutmasına ver yansın ettiğimiz Zotac efendiden ön plana çıkarılmış ''Genişletilmiş Garanti'' özellikli yeni GTX 970.

Sanırım 4 GB bellek , 256 bit bant genişliği ve sunduğu 1664 tanecik ( GTX 770'ten 128 fazla ) cuda çekirdeğine kıyamamış ve garanti koşullarını genişletmeyi düşünmüş, kıyamam.

Sunduğu genişletilmiş garanti koşulları ve kutu tasarımı ile uykularımı kaçıracak doğrusu.

Son düzenleme:
Sonuç olarak Zotac artık tavsiye edilen bir ekran kartı olabilir mi? Ayrıca genişletilmiş garanti nasıl olacak?

Fiyatı ne olur ? 800 lira civarı olsa da alsak
800 serisi gelmemişken 900 serisi ne zaman çıkar acaba ve bence 960 gayet 770'in üstünde bir kart olacaktır. 960'ın 750-850TL civarı bir fiyatla gelmesini bekliyorum. Sizin gorüşleriniz neler ? Ne zamana çıkar kartlar. Sistem toplayacağım ve ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum.
Not:Mobilden yazdigimdan bazı yazim yanlislari olursa kusura bakmayin.

Önümüzdeki ay veya en geç kasım ayı raflarda olurlar.

İlk çıktıkları zaman çok uçuk bir fiyat olur mu o zamana para biriktirebilirsem almayı düşünüyorum da .

Soğutmasını bilmem de, tasarımı oldukça güzel.
Zotac eski günlerine dönerse Türkiye pazarında olmasa bile, avrupa pazarında işler değişebilir. Biraz daha uygun fiyatlara satarlarsa bu mümkün.

Bu arada resimde bir şey farkettim; ısı boruları nikel ile kaplanmamış. Genelde fiyat/performans kartlarda olur bu durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…