Zotac GTX 970 Geliyor !

ZOTAC-GeForce-GTX-970.jpeg

Soğutmasına ver yansın ettiğimiz Zotac efendiden ön plana çıkarılmış ''Genişletilmiş Garanti'' özellikli yeni GTX 970.

Sanırım 4 GB bellek , 256 bit bant genişliği ve sunduğu 1664 tanecik ( GTX 770'ten 128 fazla ) cuda çekirdeğine kıyamamış ve garanti koşullarını genişletmeyi düşünmüş, kıyamam. :ROFL:

Sunduğu genişletilmiş garanti koşulları ve kutu tasarımı ile uykularımı kaçıracak doğrusu.

Son düzenleme:
Fiyatı ne olur ? 800 lira civarı olsa da alsak :utandım:
800 serisi gelmemişken 900 serisi ne zaman çıkar acaba ve bence 960 gayet 770'in üstünde bir kart olacaktır. 960'ın 750-850TL civarı bir fiyatla gelmesini bekliyorum. Sizin gorüşleriniz neler ? Ne zamana çıkar kartlar. Sistem toplayacağım ve ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum.
Not:Mobilden yazdigimdan bazı yazim yanlislari olursa kusura bakmayin.

800 serisi gelmemişken 900 serisi ne zaman çıkar acaba ve bence 960 gayet 770'in üstünde bir kart olacaktır. 960'ın 750-850TL civarı bir fiyatla gelmesini bekliyorum. Sizin gorüşleriniz neler ? Ne zamana çıkar kartlar. Sistem toplayacağım ve ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum.
Not:Mobilden yazdigimdan bazı yazim yanlislari olursa kusura bakmayin.
Önümüzdeki ay veya en geç kasım ayı raflarda olurlar.

Soğutmasını bilmem de, tasarımı oldukça güzel.:)
Zotac eski günlerine dönerse Türkiye pazarında olmasa bile, avrupa pazarında işler değişebilir. Biraz daha uygun fiyatlara satarlarsa bu mümkün.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı