Zotac Gtx 980 AMP! extreme edition sipariş verildi

Harika teknolojiler ya.. Bir zamanlar Nvidia GeForce Fx 5700 LE kartı rivatuner ile az mı ağlatmıştım. Sağlam O/C yiyordu, yaklaşık 8-10 fps artıyordu. Şimdi kartlar bu işi de senin yerine yapıyor. Hayırlı uğurlu olsun dostum, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Negatif yorumlara da kafanı fazla takma, incelemelerini okudum, gerçekten performansı etkileyici. Sınıfındaki kartlara göre saat hızlarının fazla oluşu aslında bence soğutmasının da iyi olmasından kaynaklanıyordur, zira iyi soğutabilmişler ki daha da artırmışlar hızını. Vur dibine oyunların :)

@KroSName55 Dostum 900 serisi çıkmadan önceki kararım 780Ti iade olduğunda MSI Lightning r9 290x almaktı. Fakat kart daha iade olmadan 980 serisi çıktı ve bundan yaklaşık 1 hafta önce kartım iade oldu başka bir konuda fotoğrafını bulabilirsin iade belgesinin. Bende yeni mimamirili bir 980 almaya karar verdim. Eski 780Ti min iade bedeli AMP! extreme edition 980 in fiyatını rahatlıkla karşılıyor üstüne birde 200 lira artıyor. :)

@KroSName55 Dostum 980 serisi çıkmadan önceki kararım 780Ti iade olduğunda MSI Lightning r9 290x almaktı. Fakat kart daha iade olmadan 980 serisi çıktı ve bundan yaklaşık 1 hafta önce kartım iade oldu başka bir konuda fotoğrafını bulabilirsin iade belgesinin. Bende yeni mimamirili bir 980 almaya karar verdim. Eski 780Ti min iade bedeli AMP! extreme edition 980 in fiyatını rahatlıkla karşılıyor üstüne birde 200 lira artıyor. :)
Tamam :) bu arada hayırlı olsun, inşallah hatasız, belasız kullanırsın :).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı