Zotac GTX 980 Ti AMP! Extreme 4K Performansı

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Normalde bu kadar üstüne düşmezdim ama sonuçta 3000-3500 Tl bir ekran kartı için yüksek bir rakam, bu yüzden almışken en iyisini almak ve pişman olmak istemiyorum. Sizin cevaplarınızdan yola çıkarak özellikle 4K oyun performansı konusunda almak istediğim kartlar şunlar hangisini öneririsiniz ?

MSI GTX 980 Ti GAMING 6G GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Evga GTX980 Ti SuperClock ACX 2.0+ GDDR5 6GB 384 Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

Asus GTX980 Ti ROG POSEIDON PLATINUM GDDR5 6GB 384Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

ASUS GTX980 Ti DirectCU III GAMING OC GDDR5 6GB 384Bit DX12 Ekran kart

Zotac GTX 980 Ti AMP! Extreme GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

MSI GTX 980TI LIGHTNING GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

MSI GTX 980TI GAMING 6G GOLDEN EDITION GDDR5 6GB 384Bit DX12 Ekran Kartı

en ucuz MSI GTX 980TI SEA HAWK 6 GB Ekran Kartı / Grafik Kartı fiyatı

Belki biraz fazla olmuş olabilir fakat hepsi birbirine yakın kartlar ve çoğu hakkında bilgim yok. Yardım ederseniz sevinirim.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Normalde bu kadar üstüne düşmezdim ama sonuçta 3000-3500 Tl bir ekran kartı için yüksek bir rakam, bu yüzden almışken en iyisini almak ve pişman olmak istemiyorum. Sizin cevaplarınızdan yola çıkarak özellikle 4K oyun performansı konusunda almak istediğim kartlar şunlar hangisini öneririsiniz ?

MSI GTX 980 Ti GAMING 6G GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Evga GTX980 Ti SuperClock ACX 2.0+ GDDR5 6GB 384 Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

Asus GTX980 Ti ROG POSEIDON PLATINUM GDDR5 6GB 384Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

ASUS GTX980 Ti DirectCU III GAMING OC GDDR5 6GB 384Bit DX12 Ekran kart

Zotac GTX 980 Ti AMP! Extreme GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

MSI GTX 980TI GAMING 6G GOLDEN EDITION GDDR5 6GB 384Bit DX12 Ekran Kartı

en ucuz MSI GTX 980TI SEA HAWK 6 GB Ekran Kartı / Grafik Kartı fiyatı

Belki biraz fazla olmuş olabilir fakat hepsi birbirine yakın kartlar ve çoğu hakkında bilgim yok. Yardım ederseniz sevinirim.
Ben olsam MSI Sea Hawk alırdım çünkü sıvı soğutması ile sessiz bir kart ve üstün OC yeteneğine sahip. OC yapılmayacaksa Evga alın.

Arkadaşım,bende uzun süredir 980ti'leri araştırıyorum.Senin dediğin gibi almışken en iyisini alma niyetindeyim.Sana tavsiyem msi 980ti lightning.Araştırdığım çoğu testte en iyisi bu.

980Ti serisinde Kingpin ve Lightning'ten sonra Zotac Amp Extreme 3. sırada performans açısından. Bence en büyük dezavantajı olarak herkesin ortak görüşü SLI imkanı tanımayacak kadar kartın kalın olması diyebilirim. Satış sonrası servisi ve malzeme kalitesinide dezavantajlara ekleyebiliriz. Türkiyede bulabilsem benim alacağım bir tek bu olurdu. Üstün Gigabyte overclock imkanı, sıvı soğutma ve RGB aydınlatma yani kartta ne ararsan var.

http://www.amazon.com/Gigabyte-WATERFORCE-Graphics-GV-N98TXTREME-W-6GD/dp/B017YOWRQ4

Son düzenleme:
Hocam bende yakında sipariş vereceğim amazon dan. Takdir edersiniz ki şu an en iyi gtx980ti tartışmasız evga kingpin lakin Türkiye de satışı yok sanırım. Bende gigabyte g1 modelini alacaktım ama gerek 1080p de gerek 2k,4k da kingpin harikalar yapıyor. Zaten oyuncular için özel üretim olan kingpin oc potansiyeli çok yüksek bir kart titan'ı geçtiği testleri var kesinlikle bu kartı inceleyin.

Kingpin malesef Türkiye'de satılmadığı için dışarıdan getirtmeye pek sıcak bakmıyorum. Aynı şekilde Gigabyte XTREME WATERFORCE'da öyle. Şimdi Lightning'in performansına baktım ve gerçekten çok iyi fakat bazı arkadaşlar da Sea Hawk önerdiler ve OC yeteneğini çok iyi buluyorlar. Onuda araştırdım ve dedikleri gibi çok iyi bir kart. Üstelik sıvı soğutmalı bir kart. Technopat ekibi incelemesini yapmamış henüz bu 2 kartın. Umarım yakında olur. Bu 2 kart arasında kaldım.

MSI GTX 980Ti SEA HAWK, 6GB, GDDR5, 384 bit Ekran Kartı, Fiyat: 3.031 TL

Önce daha ucuza referans 980ti kart alıp stok değerlerde kullanıp daha sonra overclock ihtiyacın olduğunda hariçten daha kaliteli sıvı soğutma takabilirsin. Sea hawk ile aynı kapıya çıkar hatta daha iyisi olabilir. Sonuçta o modelde Corsair H55 soğutucu kullanıyor Msi.

Galax Hall Of Fame. İyi bir overclock imkanı sağladığını duymuştum. Eğer gerçekten kaliteli ise fiyatıda uygun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı