ZOTAC GTX1060 AMP! Edition 6GB İncelemesi

Türkiye'ye getirilirken de aynı mantık çalışıyor.Almanız mümkün.
Maalesef o kadar kolay değil.

Mesela ben, Aralık'da 35 $'a bir ürün aldım. Tabii, babam ile aldığım için zar zor ikna ettim. Düşünün, bu ürün 200$'ın üstünde. Ve bir çok kişi var benim durumumda.

Hem yeni vergiler de yolda.

(@Silinen üye nin çektiklerini de bir Allah bilir. )

Garantisi uluslararası garanti olabilir. Yeni vergiler gelmeden alın o zaman. En fazla 1050 TL civarı tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceleme gayet başarılı takipteyim. İ3 6100 her ne kadar istenilen performansı verditmese de şu an çok da darboğaz yaptirmayacak bir işlemci. 1-2 sene sonra ikinci elden i7 7700 alırsınız. İ3 3. Nesili olanlar böyle yaptı. İ7 3770'e geçtiler ki i7 3770 şu an ki i5 işlemcilerden güçlü veya yakın güçte

Miningciler sayesinde RX470 imi sattım ben de. Ardından RX 580 ve RX 480 daha bulup onları da sattım. Kredi kartı borcumu kapatıp yaklaşık 1200 TL ayırabildim yeni kart için. Aslında hepsiburada dan sipariş ettim ama olmayan kart için beni bir hafta beklettiler. Tam da bugün acaba bu kart nasıl diye düşünürken konuna denk geldim. Şimdi asıl sorum. Neden sen çok güzel derken millet kin kusuyor bu markaya ? Gerçekten almayı çok düşündüm ama hep olumsuz yorum gördüm forumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…