ZOTAC GTX780 AMP! Nvidia GeForce (3 Hediye Oyun) Hakkında...

emrahcey

Megapat
Arkadaşlar
Vatan Bilgisayar'dan 28.11.2013 tarihinde Zotac GTX 780 Amp! Edition ekran kartını satın aldım. Ekran kartının yanında verilen oyunlar SplinterCell : Blacklist , Splintercell : Doubleagent, Splintercell:Conviction

Fakat asıl nokta GTX 770 , GTX 780 , Titan alanlara Assassin's Creed 4 ve özellikle Batman : Origin verileceği vaad ediliyor. Vatan bilgisayarı müşteri hizmetlerini aradığımda şubeye yönlendirdiler, Şube de ne yazık ki, telefonlarına bile bakma zahmeti göstermedi.

> Başka Forumda bir arkadaş satın almış olduğu GTX 780 faturasını Asus'a gönderip aktif etme kodunu almış.
> Şimdi aynı yöntemle bende Zotac Türkiyeye fatura detayını nasıl gönderip hakkettiğim oyun kodlarını alabilirim ?
> Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

> Zotac Türkiye temsilciliğini ne yazık ki bulamadım. Türkiye için yabancı bir ülke adresi verilmiş.

"This offer is available for ZOTAC GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 690, 760, 770, 780, or TITAN series graphics cards only. Batman™: Arkham Origin’s is available for ZOTAC GeForce GTX 770, 780, or TITAN series only. The promotion starts on the 28th October and is available for a limited time or while supplies last. The offer is available from selected retailers only. Please check the product description of the graphics card you are purchasing to confirm that the games are included. Additional terms and conditions may apply. "
Alamazsınız.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı