Zotac RTX 2060 yerine Gigabyte Windforce tercih edilir mi?

Arrowqueen

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Daha önce 5600XT yerine 2060 alınır mı diye bir konum vardı. Ben 2060 aldım yerine. Şu anda 4700 TL'ye alıcım var şahsen. 4000TL'ye de Gigabyte RTX 2060 Windforce OC modeli buldum. Otomatik fan ayarıyla kendi kartımı 60-65 derecelere sabitledim overclock bile yapıyorum yine çok artmıyor. Sizce aradaki kar miktarını da göz önünde bulundurarak Gigabyte alınır mı? Çok ısınıyor, yumurta pişer, kaloriferden daha çabuk ısınıyor gibi yorumlar okudum. Biraz korkuttu açıkçası. Benim kartımın garantisi 2022 Şubat'ta bitecek ama alacağım kartın garantisi de 2022 Haziran'da bitiyor. Kalan parayla işlemci upgrade etmeyi düşünüyorum. Kasamın hava sirkülasyonu çok iyi değil ama öndeki ızgaranın temperli camını söktüm silikonlarından ayırdım. Mesh gibi oldu çok ısınmıyor artık.

Hocam bence fanları sonda çalıştırarak daha iyi olabilir. İşlemci upgrade mantıklı olur.

Tofaş - Kartal durumu gibi bir şey. Standart soğutmaya sahip ürünler. Gigabyte'ın RTX 2060 nezdinde CW sorunlarına forumda da denk gelmiştim. He Zotac'ta uçan bir yapıda değil. Bunları dikkate alarak yükseltme yapmanız gerekiyorsa geçilebilir ama şahsen tercih etmezdim.

Windforce modeli alınmaz. Zotac kullanmaya devam edin.

Gerçekten çok ısınıyor mu Gigabyte.
Zotacten geçmez miydiniz hocam?

Gigabyte windforce kullanıyorum. Soğutma anlamında kimse başarısız diyemez. Fakat CW sorunu az da olsa var.

Gigabyte Windforce kullanıyorum. Soğutma anlamında kimse başarısız diyemez. Fakat cw sorunu az da olsa var.

Cw sorunu benim kartımda da var minimal düzeyde. Kaç derecelerde geziyor kart acaba?
Cw sorunu benim kartımda da var minimal düzeyde. Kaç derecelerde geziyor kart acaba?

4900e çıktı fiyatım. 900 TL için değer mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…