john wicks Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Merhaba, bozuk olmamasına rağmen çalışmıyor fanları. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Ekran kartım Zotac RTX 3060. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Merhaba, bozuk olmamasına rağmen çalışmıyor fanları. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Ekran kartım Zotac RTX 3060.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 11 Mart 2023 #2 john wicks dedi: Merhaba, bozuk olmamasına rağmen çalışmıyor fanları. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Ekran kartım Zotac RTX 3060. Genişletmek için tıkla... Belli bir dereceyi geçene kadar fanlar Zero yani sıfır RPM modunda çalışır. Normal bir durumdur korkmanıza gerek yok.
john wicks dedi: Merhaba, bozuk olmamasına rağmen çalışmıyor fanları. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Ekran kartım Zotac RTX 3060. Genişletmek için tıkla... Belli bir dereceyi geçene kadar fanlar Zero yani sıfır RPM modunda çalışır. Normal bir durumdur korkmanıza gerek yok.
john wicks Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Ferhat D dedi: Belli bir dereceyi geçene kadar fanlar Zero yani sıfır RPM modunda çalışır. Normal bir durumdur korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Ferhat D dedi: Belli bir dereceyi geçene kadar fanlar Zero yani sıfır RPM modunda çalışır. Normal bir durumdur korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.