Hocam görsel Japon filmleri (!) gibi hiçbir şey anlaşılmıyorEki Görüntüle 2400227
Zotac RTX 3060 12 GB ikinci el aldım. FurMark degerler nasıl? Ben pek anlamıyorum.
Söyle gözüküyoemu hocamHocam görsel Japon filmleri (!) gibi hiçbir şey anlaşılmıyor![]()
Eki Görüntüle 2400227
Zotac RTX 3060 12 GB ikinci el aldım. FurMark degerler nasıl? Ben pek anlamıyorum.
Hotspot'a bakıyorsun.93 dereceleri gormus galiba yanlış gormediysem biraz fazla.
Satan arkadaş 2yıl oyun icin kullandım ici acılmadı bakım fazla yapılmadı dedi 3060 icin fazlamı değerleri sıkıntı yaşarmıyımHotspot'a bakıyorsun.
Ancak ısı değeri 79'u görmüş, 3060 için yüksek bir sıcaklık.
Bakımlarının yapılmadığı belli, bakımlı temiz kart olsa 60'larda olurdu sıcaklıkları.Satan arkadaş 2yıl oyun icin kullandım ici acılmadı bakım fazla yapılmadı dedi 3060 icin fazlamı değerleri sıkıntı yaşarmıyım
Ben bakımlarını yapıp kulanırsam sıkıntı yaşrmıyım karta hocamBakımlarının yapılmadığı belli, bakımlı temiz kart olsa 60'larda olurdu sıcaklıkları.
Hocam yapabilirseniz iyi olur. Kaça alacaksınız?Ben bakımlarını yapıp kulanırsam sıkıntı yaşrmıyım karta hocam
Ben bakımlarını yapıp kulanırsam sıkıntı yaşrmıyım kaBakımlarının yapılmadığı belli, bakımlı temiz kart olsa 60'larda olurdu sıcaklıkları.
6400Hocam yapabilirseniz iyi olur. Kaça alacaksınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.