Zotac RTX 3060 Ti'nin yükteki ısıları normal mi?

DarkSaffron

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Benim masaüstü bilgisayarımin özellikleri; Intel i7 8700 işlemci, Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge ekran kartı, MSI Z370-A Pro anakart, Kingston HyperX16 GB 3200 MHz RAM, Rampage 650W güç kaynağı bulunmaktadır. Red Dead Redemption 2 Ultra ayarda 80 dereceye, CS:GO'da orta ayarda 55 dereceye, PUBG da yüksek ayarlarda 78 dereceye cıkıyor.
Bu sıcaklıklara çıkması normal midir?
Fazla ise nasıl bir önlem almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Benim masaüstü bilgisayarımin özellikleri; Intel i7 8700 işlemci, Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge ekran kartı, MSI Z370-A Pro anakart, Kingston HyperX16 GB 3200 MHz RAM, Rampage 650W güç kaynağı bulunmaktadır. Red Dead Redemption 2 Ultra ayarda 80 dereceye, CS:GO'da orta ayarda 55 dereceye, PUBG da yüksek ayarlarda 78 dereceye cıkıyor.
Bu sıcaklıklara çıkması normal midir?
Fazla ise nasıl bir önlem almalıyım?

Normal sıcaklıklar.

Normalin üstünde diyebiliriz. Kasanızla ve ortam sıcaklığınızla ilintili olabilir.

Kasam Rampage SHADOW HD Audio 600W Siyah 4*12cm Kırmızı Led Fan 1*Usb3.0 2*Usb2.0 Pencereli Oyuncu Kasası - Rampage bu linkteki gibi.
Güç kaynağı 600W'mış yanlış yazdım.

Hiçbir şey yapmayın hocam şu an zaten kart ısınınca fanlar otomatik çalışır sadece ileride çok çok ısınmaya başlarsa termal pedleri değiştirin.

Yardımın İçin teşekkür ederim hocam.

Kasayı değiştirmeye gerek var mıdır? Yoksa bu kasa beni 3-4 sene götürür mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı