Zowie ec-1 alınır mı?

|SLaughTeR|

Decapat
Mouse almak istiyorum. Şu an elimde Everest SGM X7 var. Ve memnun değilim çünkü ben düşük DPI'da oynuyorum ve hızlı çevirmem gerekiyor. Ama bu mouse hızlı çevirmeleri algılamıyor. Bende artık değiştireceğim. Bu Mouse'u da yeni gördüm EC1-a diye EC1 satanlar var.Burdan özelliklerine bakabilirsiniz? Fiyatı 480 TL. Normalde ben EC1-a alacaktım fakat sensörü eski falan diyorlardı ve artık galiba pek satılmıyor. Ama bu yeni çıkan sensörü yeni ve EC1-bden ucuz. Sizce bunu mu almalıyım yoksa başka bir mouse mu? Bu arada bütçen ne kadar diyecekler için bütçem Max 500-550 TL civarı.

Açıkcası bende almayı düşünüyorum EC1 ama elimin boyutu 19x9 palm grip tutuyorum. EC2 daha büyük diyorlar ama bayağı pahalı oda. Ve bu ec-1 neden bu kadar düşük fiyatlı? EC1-a diye mi satıyorlar bunları.

Ec2-a ve ec2-b modelleri ec1-a ve ec1-b modellerine göre daha küçük.Benim de elim 20x9 ve ben claw grip tutuyorum.Fiyatının bu kadar düşük olmasını bende bilmiyorum.Ama bazı yerlerde bu modeli ec1-a diye satıyolar.Aslında ec1 in özellikleri ec1-b ile aynı gibi gözüküyor.

Ne almaya karar verdiniz?

Ben EC1 aldım. 5 gün önce elime ulaştı. Ve gerçekten harika bir mouse. Ben CS:GO oynayan birisiyim. Ve tepkime süresi harika. Mouse hızlı dönmeleri de algılıyor. Kalitesini zaten eline alınca anlıyorsun. Tek bir sıkıntısı var oda eli terletmesi ama oda çok fazla terletmiyor. Yani eli çok terleyen birisi olarak söylüyorum bunu. Ama bana göre bu bir eksi değil tabii. Sonuç olarak fiyatını kesinlikle hak eden bir mouse. Eğer almak istiyorsanız bence alın derim.

Hocam nereden ne kadara almıştınız ? Ne alacağımı şaşırdım herkes bi ec1 al bir ec2 al diyor mağazada deneme sansım yok maalesef 19x9 palm grip tam otursun rahat kontrol edeyim yeter

Hocam nereden ne kadara almıştınız? Ne alacağımı şaşırdım herkes bir EC1 al bir EC2 al diyor mağazada deneme sansım yok maalesef 19x9 palm grip tam otursun rahat kontrol edeyim yeter.

Ben N11'den 510 TL iken almıştım. Ama keşke 1-2 gün önce alsaymışım. Çünkü 1-2 gün önce 470 TL idi. Bir anda 500 sonra 510 oldu. Şu an 520-530 civarı fiyatı var. Benim elim de bu arada 19.5-20 arası ve elim oturuyor. Yani benim elimden 0.3-0.5 cm küçük diye bence gidip EC2 alma. EC2 EC1'e göre 8 mm uzunluk ve 3 mm genişlik olarak daha kısa. Bence alacaksan EC1 al derim. Buradan da boyutlara bakabilirsin. https://zowie.benq.com/content/game...age_366949586/image.img.png/1574327214391.png

Çok teşekkür ederim zaten EC1 ele tam oturuyor fiyatıda ucuz, ec 2 hak getire 620 TL'den başlıyor acaba Instagram'ın varsa orada. Konuşabilir miyiz? Başka birşeylerde soracaktımda isterseniz tabii.
Ve bu arada ec1 fazla incelemesini göremedim çoğunlukla ec2 inceleniyor neden acaba?

Son düzenleme:

Yani EC2 EC1'e göre fazla incelenmesinin aslında bir nedeni yok zaten ikisi de aynı özellikleri var sadece ağırlık, uzunluk ve genişlik gibi farkları var aralarında. Peki neden aralarında bu kadar fiyat farkı var inanın onu ben de bilmiyorum maalesef. Ama zaten sizin eliniz tam oturacağı için hem daha pahalısını hem de daha küçük modelini almaya gerek yok. Bence EC1 alın ve rahat rahat takılın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…