Arkadaşlar, bu mouse alınır mı yoksa daha iyileri var mıdır? Bütçe 600 TL. Yardımcı olursanız sevinirim.
Elime uyan model ec serisi olduğunu düşünüyorum ama başka firmalar daha iyi midir? Öneriniz nedir?Zowie nin sitesinden bakabilirsiniz elinize uyan modele illa en iyi ec değil
Elime uyan model ec serisi olduğunu düşünüyorum ama başka firmalar daha iyi midir? Öneriniz nedir?
Kendim kullanıyorum kesinlikle alınır ama daha önce simetrik mouse kullandıysan bir müddet alışma süreci olacak 1-2 hafta kadar haberin olsun elini hiç yormuyor sağ el kullanıyorsan ve küçükse ec2 al elin fırıncı küreği gibiyse ec1 al. CS GO veya FPS oynuyorsan verdiğin paraya acıma çünkü parasının hakkını veriyor. Eğer CS GO oynuyorsan daha iyisi zor bulunur.Arkadaşlar, bu mouse alınır mı yoksa daha iyileri var mıdır? Bütçe 600 TL. Yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikleri ne gibi kısıtlı ki? Sakın bana RGB si yok deme bir mouse da RGB olması zaten saçma.Onun dışında programı olmayıp tak çalıştır olması daha iyi.Hem programla kullanılan mouselar daha geç tepkime süresi var diye bir rivayet de var bunu da unutmayalım.Çoğu oyuncu bunun yüzünden mouselarda program kullanmıyo.Kullananları bilmem ama ben genelde Zowie önermiyorum. Kalitesinden dolayı değil çok kaliteli fakat özellikleri kısıtlı. Ben bunu öneririm. Ama elinize uyuyorsa neden olmasın?
Büyük ihtimalle DPI ayarlama konusu.Özellikleri ne gibi kısıtlı ki? Sakın bana RGB si yok deme bir mouse da RGB olması zaten saçma.Onun dışında programı olmayıp tak çalıştır olması daha iyi.Hem programla kullanılan mouselar daha geç tepkime süresi var diye bir rivayet de var bunu da unutmayalım.Çoğu oyuncu bunun yüzünden mouselarda program kullanmıyo.
Rivayet bence unut. Ayrıca yazılımı olan fare de PC'ye takınca çalışıyor, yazılımsız fareyi "tak çalıştır" diyerek övmek yersiz.Hem programla kullanılan mouselar daha geç tepkime süresi var diye bir rivayet de var bunu da unutmayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.