Zowie EC2 Alınır mı?

Rivayet bence unut. Ayrıca yazılımı olan fare de PC'ye takınca çalışıyor, yazılımsız fareyi "tak çalıştır" diyerek övmek yersiz.

Ben tak çalıştır diye de övmüyorum ama bu rivayet aslında gerçek çünkü bu olayı sadece Türkler de söylemiyor. Yazılımlı mouse u yazılım yapmadan da kullanabilir evet. Ama bazı mouselarda taktıktan sonra birkaç ayar yapman gerekiyor onu bunu falan değiştiriyorsun. Ama yazılımsız olması sadece böyle bir artı.

Gloriorus model o mouse kullanıyorum. İlk aldığımda yazılımı bir kere kurup ayarları yaptım ve beyaz renk aydınlatma ayarladım. Bir daha tekrar çalıştırma gereği duymadım hiç.

Ben tekrar çalıştırdığında yine ayar yapman gerekiyor demedim. Sadece ilk aldığında (bazı mouselarda) bazı ayarlar yapman gerekiyor. Onu söylemeye çalışmıştım orada.

Kendim kullanıyorum kesinlikle alınır ama daha önce simetrik mouse kullandıysan bir müddet alışma süreci olacak 1-2 hafta kadar haberin olsun elini hiç yormuyor sağ el kullanıyorsan ve küçükse ec2 al elin fırıncı küreği gibiyse ec1 al. CS GO veya FPS oynuyorsan verdiğin paraya acıma çünkü parasının hakkını veriyor. Eğer CS GO oynuyorsan daha iyisi zor bulunur.
Hocam bende almayı düşünüyorum. Ec-1–2 arasında gidip geliyorum. Deneyebilme şansım yok mağazalarda, elimin boyutu 19x9, tutuşum palm grip, hangisi uyar bana ve nereden , ne kadara almıştınız ?

Hocam bende almayı düşünüyorum. Ec-1–2 arasında gidip geliyorum. Deneyebilme şansım yok mağazalarda, elimin boyutu 19x9, tutuşum palm grip, hangisi uyar bana ve nereden , ne kadara almıştınız ?
Aynı boyut ellerimiz ec2 uygun bence ec1 kontrol etmesi zor olur. 19 cm sınır zaten bir tık üstü büyük el oluyor. ec2 al tam oturacaktır. 2 ay önce sanalmarketim'den 500 liraya almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı