yncc Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 377 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #1 Zowie EC2-b CS:GO Edition Mouse'um var. Kablosu ve orta tekerlek butonu, düğmesi bozuldu. Garanti dışında olduğu için fiyat istedim 15 dolar fiyat verdiler. Bu kablo ve orta tekerlek butonunu AliExpress veya Türkiye de bulmam mümkün mü?
Zowie EC2-b CS:GO Edition Mouse'um var. Kablosu ve orta tekerlek butonu, düğmesi bozuldu. Garanti dışında olduğu için fiyat istedim 15 dolar fiyat verdiler. Bu kablo ve orta tekerlek butonunu AliExpress veya Türkiye de bulmam mümkün mü?
Yabanno Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 295 28 Aralık 2021 #2 Tekerleğe bir şey diyemem fakat herhangi bir farenin kablosunu takabilirsiniz. (Pin sırası farklıysa iki dakikada değiştirirsiniz.)
Tekerleğe bir şey diyemem fakat herhangi bir farenin kablosunu takabilirsiniz. (Pin sırası farklıysa iki dakikada değiştirirsiniz.)
yncc Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 377 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #3 Yabanno dedi: Tekerleğe bir şey diyemem fakat herhangi bir farenin kablosunu takabilirsiniz. (Pin sırası farklıysa iki dakikada değiştirirsiniz.) Genişletmek için tıkla... Uyum sıkıntısı olur mu. Birde bu gecikme vs. herhangi bir sorun olur mu
Yabanno dedi: Tekerleğe bir şey diyemem fakat herhangi bir farenin kablosunu takabilirsiniz. (Pin sırası farklıysa iki dakikada değiştirirsiniz.) Genişletmek için tıkla... Uyum sıkıntısı olur mu. Birde bu gecikme vs. herhangi bir sorun olur mu
Yabanno Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 295 28 Aralık 2021 #4 yncc dedi: Uyum sıkıntısı olur mu. Birde bu gecikme vs. herhangi bir sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Olmaz. Görselde ki renkli kabloların sırası farklıysa Zowie'nin kablosu gibi ayarlamanız lazım sadece. (İğne ile 2 dakika sürmüyor) Dosya Ekleri 61MyehB-woL._SL1001_.jpg 86,2 KB · Görüntüleme: 91
yncc dedi: Uyum sıkıntısı olur mu. Birde bu gecikme vs. herhangi bir sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Olmaz. Görselde ki renkli kabloların sırası farklıysa Zowie'nin kablosu gibi ayarlamanız lazım sadece. (İğne ile 2 dakika sürmüyor)
yncc Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 377 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #5 Yabanno dedi: Olmaz. Görselde ki renkli kabloların sırası farklıysa Zowie'nin kablosu gibi ayarlamanız lazım sadece. (İğne ile 2 dakika sürmüyor) Genişletmek için tıkla... Türkiye de bakıp link atma şansın varmı bulamadım ben. Yabanno dedi: Olmaz. Görselde ki renkli kabloların sırası farklıysa Zowie'nin kablosu gibi ayarlamanız lazım sadece. (İğne ile 2 dakika sürmüyor) Genişletmek için tıkla... attığınız foto türkiyede satılıyosa o kabloyu alabilirim Son düzenleme: 28 Aralık 2021
Yabanno dedi: Olmaz. Görselde ki renkli kabloların sırası farklıysa Zowie'nin kablosu gibi ayarlamanız lazım sadece. (İğne ile 2 dakika sürmüyor) Genişletmek için tıkla... Türkiye de bakıp link atma şansın varmı bulamadım ben. Yabanno dedi: Olmaz. Görselde ki renkli kabloların sırası farklıysa Zowie'nin kablosu gibi ayarlamanız lazım sadece. (İğne ile 2 dakika sürmüyor) Genişletmek için tıkla... attığınız foto türkiyede satılıyosa o kabloyu alabilirim
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 28 Aralık 2021 #6 Yurt dışından alabilirsiniz, Türkiye'de bilmiyorum. 19.22AU $ 61% OFF|Esnek oyun Paracord fare kablosu için bilgisayar Logitech G502 G403 G Pro G302 ZOWIE EC1 2B S1 S2 Fk2b stres kabartma beş çekirdekli|Bilgisayar Kabloları ve Konnektörleri| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Yurt dışından alabilirsiniz, Türkiye'de bilmiyorum. 19.22AU $ 61% OFF|Esnek oyun Paracord fare kablosu için bilgisayar Logitech G502 G403 G Pro G302 ZOWIE EC1 2B S1 S2 Fk2b stres kabartma beş çekirdekli|Bilgisayar Kabloları ve Konnektörleri| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
yncc Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 377 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #7 yncc dedi: Türkiye de bakıp link atma şansın varmı bulamadım ben. attığınız foto türkiyede satılıyosa o kabloyu alabilirim Genişletmek için tıkla... fotodaki kablo * 444635 dedi: Yurt dışından alabilirsiniz, Türkiye'de bilmiyorum. 19.22AU $ 61% OFF|Esnek oyun Paracord fare kablosu için bilgisayar Logitech G502 G403 G Pro G302 ZOWIE EC1 2B S1 S2 Fk2b stres kabartma beş çekirdekli|Bilgisayar Kabloları ve Konnektörleri| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... orjinali için 15 dolar teklif ettiler 200 tl ye yurtdışından almam maalesef.
yncc dedi: Türkiye de bakıp link atma şansın varmı bulamadım ben. attığınız foto türkiyede satılıyosa o kabloyu alabilirim Genişletmek için tıkla... fotodaki kablo * 444635 dedi: Yurt dışından alabilirsiniz, Türkiye'de bilmiyorum. 19.22AU $ 61% OFF|Esnek oyun Paracord fare kablosu için bilgisayar Logitech G502 G403 G Pro G302 ZOWIE EC1 2B S1 S2 Fk2b stres kabartma beş çekirdekli|Bilgisayar Kabloları ve Konnektörleri| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... orjinali için 15 dolar teklif ettiler 200 tl ye yurtdışından almam maalesef.