Zowie Kalitesinde Monitör Önerisi

Bütçe
4000

KKING

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Zowie xl2411k
Selam, başlıktan gördüğünüz üzere BenQ Zowie XL2411K modeline benzer monitör arıyorum. E-spora atılmak istiyorum fakat kaliteli monitör arıyorum. Ghosting olsun, gecikme süresi olsun e-spor için Zowie birebir fakat ikinci el Zowie monitör alırken zorluk çekiyorum. Yaşadığım şehirde xl2411k modelini satan yok. Param güvende ile satılmıyor desi sınırını geçtiği için güvenip parayı önden göndermek de istemiyorum. Güvensem bile kargo 500 lirayı geçiyor bütçem biraz dar. Eğer satan birisi varsa benimle iletişime geçebilir. Dolap üzerinden alışveriş yapabiliriz. Zowie kalitesinde 3-5 bin arasında monitör önerilerine açığım.

Selam, başlıktan gördüğünüz üzere BenQ Zowie XL2411K modeline benzer monitör arıyorum. E-spora atılmak istiyorum fakat kaliteli monitör arıyorum. Ghosting olsun, gecikme süresi olsun e-spor için Zowie birebir fakat ikinci el Zowie monitör alırken zorluk çekiyorum. Yaşadığım şehirde xl2411k modelini satan yok. Param güvende ile satılmıyor desi sınırını geçtiği için güvenip parayı önden göndermek de istemiyorum. Güvensem bile kargo 500 lirayı geçiyor bütçem biraz dar. Eğer satan birisi varsa benimle iletişime geçebilir. Dolap üzerinden alışveriş yapabiliriz. Zowie kalitesinde 3-5 bin arasında monitör önerilerine açığım.
Zowie kalitesinde o fiyata monitor zor hocam.

Bu en mantikli tercih olur.

Zowie TN panel kullandığı ve DyAC teknolojisine sahip olduğu için bu fiyata benzerini biraz zor evet fakat, bu fiyat aralığında bir o kadar da performanslı ürünler var. Bkz;

Aralarında en iyisi bu şimdilik.

Markaya güvenemedim kronik sorunları olabilir.

Zowie TN panel kullandığı ve DyAc teknolojisine sahip olduğu için bu fiyata benzerini biraz zor evet fakat, bu fiyat aralığında bir o kadar da performanslı ürünler var. Bkz;

Attığınız monitörler çok iyi, ghosting testleri güzel ama bana tepkime avantajı verecek mi? Renge takılmıyorum TN panel aralarında en düşük gecikmeye sahip ama kağıt üzerinde hepsi 1 ms.

Aralarında en iyisi bu şimdilik.

Markaya güvenemedim kronik sorunları olabilir.

Attığınız monitörler çok iyi, ghosting testleri güzel ama bana tepkime avantajı verecek mi? Renge takılmıyorum TN panel aralarında en düşük gecikmeye sahip ama kağıt üzerinde hepsi 1 ms.
9 ekim 2024 tarihinden beridir kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım açıkcası

Peki outlet ya da teşhir alınır mı? Testini yaparım sıkıntı çıkarsa 2 gün içinde iade veriyor Akakçe Banayeni mağazası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı