ZTE Zxhn H168a v2.0 modemde bir cihazı tümüyle engelleme

muhammetsc

Decapat
Bizim ev sahibinin oğlu sürekli geliyor "abi ne olur interneti açar mısın bizim ki çekmiyor" bilmem ne diyor.

Veriyorum bu sefer gidiyor evdekilere de quar kod üzerinden şifreyi paylaşıyor. Modem arayüzüne giriyorum 7 tane cihaz. 3 tanesi bizim geri kalan da onların cihazları.

Birkaç defa kara listeye aldım falan ama yine bir şekilde geliyor, dileniyor mecburen açıyorum.

Sorum şu; tümüylen kökünden engellemenin bir yolu var mı? Yani demek istediğim Wi-Fi bir nevi belirtilen cihazlar dışında gizlemenin, başka herhangi bir cihazda görünmemesinin sağlamanın bir yolu var mı? Böylece en azından "biz interneti iptal ettik" falan diyerek uzak tutabilirim başka türlü her Allah'ın günü kapıyı çalıyor.

Modem: ZTE Zxhn H168a v2.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önce ailesi ile konuşun derim.

Ev sahibi nasıl desem çok tutumlu pintiler zaten dedim ya 7 tane cihaz bağlı 3 bizim gerisi onların diye muhtemel tamam diyecekler ama sonrasında kâle almayacakları kesin.
Hocam asıl onların sürekli gidip istenmez diye çocuklarını uyarmaları lazım. Ben burdan sinir oldum sizi Allah bilir. Gerekirse kötü olurum onlarla bir de diğer cihazlara bağlıyor. Para veriyorsunuz internete kim bilir ne kadar kullanıyor.

Yapılabilecek en mantıklı hamle olur hocam.

Oda olmadı hocam yeni SSID açmaya çalışıyorum ama olmuyor eskisini kapatayım desem komple gidiyor ancak Wi-Fi adı ve şifresini değiştirmem gerekiyor başka türlü çözüm yolu yok.

Yapılabilecek en mantıklı hamle olur hocam.
Başka bir yol buldum. Ebeveyn kontrolüne girip intermet erişimini süresiz olarak kısıtladım artık bağlansa bile hiç bir şey yapamaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı