EmrecanPolidaa
Centipat
Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri?
Oyunu silerek sorunu çözebilirsiniz. Geri yüklemeyin.Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri?
Boşuna uğraşma sana oyuna geri dönmen için sms atıyorlar eğer uğraşmak istiyorsan desteğe yazmanı tavsiye ederimBöyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri?
Oyunu sildim bile, sırf odulleri görmek için geri yükledim. Vakit kaybiymis.Boşuna uğraşma sana oyuna geri dönmen için sms atıyorlar eğer uğraşmak istiyorsan desteğe yazmanı tavsiye ederim
Tavsiyeme uydunuz, hayatınızda bundan daha efsane bir karar veremezdiniz. Tebrik ediyorum siziOyunu sildim bile, sırf odulleri görmek için geri yükledim. Vakit kaybiymis.
TeşekkürlerTavsiyeme uydunuz, hayatınızda bundan daha efsane bir karar veremezdiniz. Tebrik ediyorum sizi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.