Zula hakkındaki düşüncelerim

Zinederon

Kilopat
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
6.045
Çözümler
26
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zula bence aslında çok büyük olan bir potansiyeli nasıl en kötü şekilde kullanırız onun kanıtıdır. Bugün arkadaşlarım Zula oynayalım dedi. 2,5 yıldır oynamadığım oyunu yükleyip oynadım ve ilk fark ettiğim şey Zula'daki default silah M4A1 Valorant'taki Odin'le aynı tepeye sahip. Adamlar oyunun nasıl suyu çıkarılır kitabı yazmışlar resmen, neyse, oyun P2W olmasaydı yapımcı şu an kazandığı paranın en az %250'sini kazanırdı eminim.

Arkadaşlarımla özel odada girdik ve ben çok eğlendim. Arkadaşlarımla normalde Valorant oynayamadığımızdan hepimiz birlikte FPS oynamaktan mı bilmiyorum gerçekten çok eğlendim ve oyuna az da olsa ısındım. Kendimi çok Pro bir oyuncu gibi hissettim ve o hissi en son Valorant'ta 38 vurup kaybettiğimde yaşamıştım. Gerçekten de özellikle keskin nişancılarda Marshall'dan gelen alışkanlığını kullandım ve gayet eğlendim. Harita konusundaki en büyük sıkıntıları haritalar çok düz ve buna rağmen çok karmaşık.

Şu an aklıma gelen daha fazla bir şey yok. FPS'in diğer oyunlara göre fazla olması da en büyük artılarıdan biri bence. Yapımcı P2W bir şekilde oyunu dizayn etmeseydi gerçekten çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olabilirdik. Şu an bile oyuncu kitlesi hakettiğinden fazla.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Sosyal'de neden her gün Zula konusu açılıyor onu merak ediyorum. Oynayan oynasın. Milletin görüşüyle yaşamayın hayatı. Millet oynamıyor siz oynamayacaksınız diye bir şey yok. Keyfiniz nasıl istiyorsa öyle olun. Bırakın millet ne derse desin. Seni mutlu ediyorsa ediyordur var mı ötesi?
 
Oyunu çöpe atsak, çöpe hakaret olur.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Eskiden çok iyiydi ama oynayan kalmadı bende bıraktım çünkü arkadaş kalmadı oyunda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zula ilk çıktığı zaman oynamıştım o dönem p2w muhabbeti yeni oyun olduğu için 0 a yakındı.
Acayip keyif aldıydım lakin silah satın alma muhabbetinin günlük olarak olduğunu gördüğümde bir dellenmedim değil. Sonrası malum p2w :/
 
Kardeşim, bu oyunu oynamayın. Bakın Wolfteam'e, zamanında çok para yatırdım. 2012'de Steam hesabımı açtım. Dediğim de şuydu: P2W oynamak yerine para biriktir. Sistem al ardından da oyunlarını al. Bu kafayla ol, sen de uzak dur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı