Zula hala oynanır mı?

Steam'den Zula yüklüyorum. Kitlesi nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi? Hala oynanır mı, maç bulma süresi uzun mu, Gameplay'i zor mu, oyun sarıyor mu?
Her şey P2W. Bir zamanlar çok güzel oyundu da. Güncellemeler ile bitirdiler oyunu.

Hocam ilk defa oynayacaksanız biraz kanser olabilirsiniz 😃 oyun full P2W. Rakipte hep +6 - +7 olunca ne kadar iyi oynasanda öldüremiyorsun. Bunun için zevkli olmaz. Ama arkadaşlarla vs atmak için vs. güzel olur.
Valla hocam ben ciddi oynayıp derecelide falan oynamak için indiriyorum. Eğer cidden para yatırmadan oynanmaz ise söyleyin iptal edeyim indirmeyi.

Her şey P2W. Bir zamanlar çok güzel oyundu da. Güncellemeler ile bitirdiler oyunu.
Yüklemeye değmez mi?

Valla hocam ben ciddi oynayıp derecelide falan oynamak için indiriyorum. Eğer cidden para yatırmadan oynanmaz ise söyleyin iptal edeyim indirmeyi.

Yüklemeye değmez mi?
Oynanmaz. Silahların çok kötü olur, karşıdakilere daha sıkamadan ölürsün. Bence iptal et. Valorant-cs felan deneyimle eğer bu tür oyunlar istiyorsan.

Oynanmaz. Silahların çok kötü olur, karşıdakilere daha sıkamadan ölürsün. Bence iptal et. Valorant-cs felan deneyimle eğer bu tür oyunlar istiyorsan.
Valorant’a giremiyorum Wifi ile internet bağlantısı bulunamadı diye hata veriyor. O yüzden valoranta kızgınım. Cs de yüklü ama tek oyunla nereye kadar. Alternatif bir fps oyunu lazım o yüzden açtım konuyu. Fikirleriniz için sağolun.

Vallahi hocam ben ciddi oynayıp derecelide falan oynamak için indiriyorum. Eğer cidden para yatırmadan oynanmaz ise söyleyin iptal edeyim indirmeyi.

Yüklemeye değmez mi?

Ciddi oynayacaksanız indirin zevk işi. Dediğim gibi ilk defa oynayacağınız için hesabınızın iyi olması lazım. Para yatırsanız bile biraz yüklü miktarda yatırmanız lazım. Lâkin item satış, game satış gibi sitelerde güvenilir kullanıcılardan uygun fiyata güzel bir hesap alınabilir.

Steam'den Zula yüklüyorum. Kitlesi nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi? Hala oynanır mı, maç bulma süresi uzun mu, Gameplay'i zor mu, oyun sarıyor mu?

Oynamak ne kadar mantıklıdır bilmem maç bulmak garip şekilde kolay fakat yapımcılardan mı bilmem acayip bir bot dalgası var yan yana sıralanıp aynı hareketi yapan 3 kişi görmüştüm.
Ayrıca pay to Win olduğu için paran varsa kazanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı