AYK5444 Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Zula oynuyorum, HS çalışacağım bir site falan var mı? Herkes tek modunda oynuyorum ama HS atamıyorum, site falan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Zula oynuyorum, HS çalışacağım bir site falan var mı? Herkes tek modunda oynuyorum ama HS atamıyorum, site falan var mı?
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mart 2021 #2 CS:GO oynarsan belki Zula'daki aimin gelişir (!).
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 31 Mart 2021 #3 AYK5444 dedi: Zula oynuyorum, HS çalışacağım bir site falan var mı? Herkes tek modunda oynuyorum ama HS atamıyorum, site falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kredi kartı alıyorsunuz ondan sonra para yüklüyorsunuz. Ondan sonra adamlar kendiliğinden ölüyor. (!)
AYK5444 dedi: Zula oynuyorum, HS çalışacağım bir site falan var mı? Herkes tek modunda oynuyorum ama HS atamıyorum, site falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kredi kartı alıyorsunuz ondan sonra para yüklüyorsunuz. Ondan sonra adamlar kendiliğinden ölüyor. (!)
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 31 Mart 2021 #4 CS:GO'da atölye mapleri ve Valorant'ta poligon aracılığıyla aim çalışılıyor fakat Zula'da buna benzer bir özellik yok diye biliyorum. Normal ölüm maçı vs. girerek çalışırsın anca.
CS:GO'da atölye mapleri ve Valorant'ta poligon aracılığıyla aim çalışılıyor fakat Zula'da buna benzer bir özellik yok diye biliyorum. Normal ölüm maçı vs. girerek çalışırsın anca.
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Mart 2021 #5 Steam'dan Aimlab'i indirip deneyebilirsin, ama pek faydası olacağını sanmıyorum çünkü Zula'daki silahlar neredeyse sekmiyor bile.
Steam'dan Aimlab'i indirip deneyebilirsin, ama pek faydası olacağını sanmıyorum çünkü Zula'daki silahlar neredeyse sekmiyor bile.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 31 Mart 2021 #6 Qincell dedi: Steam'dan Aimlab'i indirip deneyebilirsin, ama pek faydası olacağını sanmıyorum çünkü Zula'daki silahlar neredeyse sekmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Stok silahları gör sen.
Qincell dedi: Steam'dan Aimlab'i indirip deneyebilirsin, ama pek faydası olacağını sanmıyorum çünkü Zula'daki silahlar neredeyse sekmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Stok silahları gör sen.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 31 Mart 2021 #7 AYK5444 dedi: Zula oynuyorum, HS çalışacağım bir site falan var mı? Herkes tek modunda oynuyorum ama HS atamıyorum, site falan var mı? Genişletmek için tıkla... CS:GO oyna. Orada kendini geliştir. Sonra Zula'ya dön.
AYK5444 dedi: Zula oynuyorum, HS çalışacağım bir site falan var mı? Herkes tek modunda oynuyorum ama HS atamıyorum, site falan var mı? Genişletmek için tıkla... CS:GO oyna. Orada kendini geliştir. Sonra Zula'ya dön.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mart 2021 #8 Linuxginar dedi: Stok silahları gör sen. Genişletmek için tıkla... Doğru. Stok silahlar boncuk atıyor.
Linuxginar dedi: Stok silahları gör sen. Genişletmek için tıkla... Doğru. Stok silahlar boncuk atıyor.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 572 Çözümler 4 Yer Türkiye 31 Mart 2021 #9 CS:GO oynayabilirsin. Kredi kartı ile daha iyi aim kasabilirsin.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mart 2021 #10 Bu arada sitede aim çalışma çabalarınızı tebrik ediyorum.