Zula incelemesi

Genelde herkes oyun P2W diye eleştirip duruyor, kardeşim bu bir kategori adam isterse P2W yapar istemezse yapmaz paran varsa istiyorsan oyna. Onun dışında diğer etkenlerini çok bilmiyorum grafikleri optimizasyonunu falan sadece 1-2 saat oynadım sonra da sildim. Anlatmaya çalıştığım şey oyunu P2W olduğu için eleştirmeyin kötü yanlarını bugları hataları artik ne varsa onu eleştirin. Oyun P2W olduğu için elestirilmez.

Aynı şekilde oyunu paralı yapıp p2w yapmayabilirlerdi diye düşünüyorum.

Bal gibi eleştirilir. Ben niye bir daha oyuna para vereyim? Millet inceleme yaparken fiyat nasıl diye tartışıyor. P2W'de bir nevi fiyat gibidir.

Bal gibi eleştirilir. Ben niye bir daha oyuna para vereyim? Millet inceleme yaparken fiyat nasıl diye tartışıyor. P2W'de bir nevi fiyat gibidir.

Dediğim gibi paran varsa oynarsın adam da bunu bilerek P2W yapmışdır. Sadece Zula için değil. Tamam oyunun P2W olması kötü denebilir ama bu oyun P2W çok kötü ezik oynamayın oynattırmayın cart curt denilmez.

Oyunu oynarken P2W diye bir olayı bilmiyordum. Öğrendiğimde ne kadar kötü bir oyun olduğunu öğrendim.

P2W bir kategori değildir. P2W söz konusu oyunun insanları yolmak için yapıldığını ve en güçlü silahın kredi kartınız olduğunu belirtmek için ortaya çıkarılmış bir terimdir. Yani oyunda ne kadar iyi olduğunuz değil cüzdanınızın ne kadar kabarık olduğu önemlidir. P2W diye eleştirilemez diyemezsiniz ki bu terim tip oyunları eleştirmek için kullanılır zaten. Kim söyledi size bunun bir kategori olduğunu?

Dünyada gördüğüm en kötü en iğrendiğim oyun eğer Zula şirketi oyunu aynı CS:GO'daki gibi bir silah alma sistemi yapsalardı gurur duyup oynardık ama bu şekilde giderse tarihe geçen en kötü oyun olarak izini bırakacak bu kadar.

P2W bir kategori demek biraz olmadı evet ama oynayan bunun P2W oldugunu bilerek oynuyor sonuçta. Eleştirilemez dediğim bu oyunun oynanılmaz anlamına gelmedigini söylemek istedim yani " oyun güzel ama P2W haberin olsun." denilebilir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…