Zula 'İstenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok' Hatası

Bende de aynı hatayı veriyor. Çözümünü buldun mu? Sadece Steam'den giriş yapabiliyorum. Steam'den giriş yapınca ödül dahi vermiyor.

Hocam Ram çok yetersiz kalıyor ve zaten ekran kartından da fazla birşey bekleme.
Hemde 2 GB Ram ile 64 Bitlik bir işletim sistemi kurmuşsun,64 Bit en az 4 GB Ram istiyor hocam.
Bandicam'da çok sorun oluyor şu aralar bendede bu tarz sorun var hala çözemedim.
Eğer Yapabiliyorsanız Belleğe 2 GB daha Ram takviye edin,sorun düzelecek mi bir bakalım.

Bu attığım benim bilgisiyar özellikleri ama yine de arkadaşın aldığı hatayı alıyorum. Çözümünü bilen varsa rica etsem yazabilir mi?

Hocam işlemci ve RAM değiştirdim daha oynamıyorum yardımın için sağ ol. Bu ay da ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 403386
Bu attığım benim bilgisiyar özellikleri ama yine de arkadaşın aldığı hatayı alıyorum. Çözümünü bilen varsa rica etsem yazabilir mi?

Hocam Zula'da bende bir takım sıkıntılar yaşıyorum,ani oyundan atmalar vs.
Desteğe bir mesaj atsam 15 gün sonra hiç işe yaramayan bir bilgiyle geri dönüyorlar.
Bende artık bıraktım Zulayı,Türk oyunu diye her yerde prim kasan bir ekip görmedim.
Çok kötülemek gibi olmasın.
Bir çözüm getirirler mi onu bilmiyorum.
Zaten getirseler bile oyun oynanabilecek bir derecede değil,rekabetçi hile dolu misal.
Ama size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…